Nieuwe Femma-groep

Welkom Funky Femma De Pinte

Sinds dit voorjaar is Funky Femma De Pinte officieel een nieuwe Femma-groep. Welkom! Vandaag telt het vrijwilligersteam van Funky Femma De Pinte 5 teamleden. Maar het verhaal begon al in 2015, met drie jonge mama’s, aan de eettafel bij één van hen thuis.

Sofie, Mieke en Elke. Alle drie inwijkelingen in De Pinte, op zoek naar hun “potgrond”, dixit Mieke.
Drie natuurlijke leiders (Sofie gebruikte al grappend het woord “herder”) die graag hun grenzen verleggen door dingen te organiseren. En, Femma zou voor hen het ideale excuus zijn om ook lekker zélf leuke dingen te doen.

Niet veel later vinden ze Griet en Tine om hun team te vervolledigen. En de rest is geschiedenis. Rode draad doorheen hun activiteiten is hun gemeenschappelijke interesse voor cultuur, lifestyle, dans en vrouw-zijn. Funky Femma organiseerde al swishing, burlesque dansen, citygolfen in Deinze, een  escape game in Gent, ging naar de Pabo en luisterde naar Ish Ait Hamou. En ze hebben nog hooopen inspiratie…

Funky Femma De Pinte is er voor die vrouwen die bij Femma eens even alles willen loslaten (de drukke job, de partner, de kindjes…). Gewoon, “effe vrouwen onder elkaar”. Voor funky vrouwen, vrouwen met pit, kortom voor vrouwen met ballen :-).

Meer weten over Funky Femma? Check vanaf 7 april Fien en Fran op You Tube voor meer info...

 

Reacties

Kathy Vermandel schreef

Leuk!! Veel plezier en succes samen!!

Bea Huys schreef

Jullie zien er een toffe groep uit. Plezier gegarandeerd!

Succes met julle activiteiten!

Elke schreef

Dank jullie!! We amuseren ons nu al en zijn van plan dat te blijven doen :-)))

Reageer