Naaimarathon 20 en 21 oktober

Beste familieleden en vrienden,

We gaan samen met mijn naaivriendinnen van Femma4Ever in het weekend van 20 en 21 oktober letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen steken ten voordele van Villa Indigo hier in ons mooie Evere. Kort gezegd is dit een organisatie die kinderen opvangt die een zware diagnose hebben gekregen, met als doel het gezin wat ademruimte te bieden. Instaan voor een ziek kind kan op verschillende vlakken zeer zwaar wegen op alle gezinsleden, en Villa Indigo wil zulke gezinnen wat tot rust laten komen.
Een mooi initiatief dat wij een warm hart toedragen. We willen hen door onze actie dan ook de mogelijkheid bieden om uitstappen en andere fijne zaken te kunnen regelen voor de kinderen. Neem voor meer info zeker een kijkje op hun website.

Onze actie houdt in dat we een naaimarathon houden waar jij ten zeerste welkom bent. Je kan op elk moment een kijkje komen nemen, een hapje en een drankje verorberen, onze naaiwerkjes kopen of ons gewoon wat komen aanmoedigen zodat we zeker niet in slaap zullen vallen

Reageer