jaarprogramma

Hebt u interesse in het jaarprogramma? Stuur een e-mail naar een contactpersoon die u hier vindt en het nodige wordt gedaan. Misschien krijg je hierdoor zelf ook zin om mee te komen doen aan één van de volgende activiteiten. Bij ons ben je altijd welkom!

Reacties

RITA GOOVAERTS schreef

Beste,

Ik woon in Kessel-lo, Overwinningstraat en overweeg het om aan te sluiten bij Femma.

Daarom zou ik graag de adressen willen kennen samen met de aktiviteiten zodat ik de meest geschikte voor mij kan uitkiezen.

Alvast bedankt

Rita Goovaerts

Femma Vlierbeek schreef

Beste Rita,

Fijn dat u bij ons wil aansluiten. We willen je graag alle info doorsturen. Kan u ons uw mailadres bezorgen op

femmavlierbeek@hotmail.com of bellen op 0474/539643

De Sutter Marleen schreef

Hey,

Ik ben onlangs in Kessel-Lo komen wonen en ben geinteresseerd in Femma.

Is het mogelijk om informatie over jullie activiteiten te ontvangen?

mVG

Marleen

Monique Cauberghs schreef

Ik ben Femma lid en ben recent van Diest naar Kessel-lo verhuisd. Graag zou ik mij bij jullie aansluiten en maandelijks jullie aktiviteitenkalender per mail ontvangen. Dank.

Karin Vandeven schreef

Beste Monique Caubergs, zeer fijn dat u wil aansluiten bij de Femma groep van Vlierbeek in Kessel-Lo. Mag ik u vragen om ons uw e-mailadres en/of postadres te bezorgen zodat wij u kunnen contacteren. We kunnen u langs deze weg uitnodigen voor de activiteiten die georganiseerd worden. De bestuursleden heten u hartelijk welkom in de groep. Met vriendelijke groeten

Vera Van Bael schreef

Beste,

Ik wil graag wat meer info over de activiteiten van femma kessel-lo

Mvg,

Vera Van Bael

Karin Vandeven schreef

Beste Vera, bedankt voor uw interesse in de activiteiten van Femma. Als je ons uw e-mailadres geeft dan kunnen we u opnemen in ons adressen bestand. En de nieuwsbrief bezorgen met geplande activiteiten. Ben je al lid van Femma? Voor vragen of opmerkingen mag je altijd contact nemen met femmavlierbeek@hotmail.com of telefonisch op 0462282609

Vriendelijke groeten,

Karin

Martine Lateur schreef

Beste Martine en Chris,

Ik zou graag deelnemen aan de Pilateslessen in Veldenblok vanaf september 2020. Kan je me zeggen of die doorgaan, en of de data al bekend zijn?

Alvast bedankt

Martine Lateur

Reageer