Femma Tijd voor kleur

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Op het terras van het Ibis hotel in de Meistraat 39 in Antwerpen staat een prachtige, maar kale boom te wachten op wat kleur.

Deze grote boom staat vlak naast het Theaterplein, op een drukke plaats midden in de stad..
Hij zou dus eigenlijk in het centrum van de belangstelling kunnen staan, maar zijn takken zijn gesnoeid waardoor iedereen er zomaar voorbij loopt…

Met de Gelukskaravaan wil Femma ervoor zorgen dat deze boom terug gezien wordt, en de aandacht krijgt die hij verdient.

Door hem helemaal te versieren met bloemenslingers, en zijn stam en stukken van de takken aan te kleden met breiwerk, maken we er een echte eye catcher/blikvanger van. Zo wordt niet alleen de boom, maar ook heel de stad er fleuriger en gelukkiger van. We willen in de boom het logo van Femma verwerken, zodat ook Femma terug een plaats krijgt in de stad. Het is een unieke kans om aan iedereen te laten weten waar Femma voor staat.

Op dinsdag  17 en zaterdag 21 mei strijkt de Gelukskaravaan van Femma neer op het terras van het Ibishotel om de boom te versieren. We gaan ter plaatse aan de slag en sporen omstaanders aan om mee te doen. Deze actie is enkel mogelijk door de steun van onze Femma vrijwilligers.

Wij maken er gezellige dagen van, waarvan niet alleen de boom opfleurt maar waar we zelf van genieten.

Ter plaatse wordt voor een hapje en een drankje gezorgd, en we hopen op goed weer! Zak dus met zijn allen af naar het theaterplein in Antwerpen en zorg mee voor een geweldige dag.

Tot dan

Reacties

GIna schreef

Een heel leuk initiatief

Ik ga er zeker zijn

We maken er een toffe middag van

Reageer