Femma Royale

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Dinsdag 29 september 2015. Een 20-tal jonge vrouwen met zeer diverse origines ontdekken een prachtige lokatie in hartje Sint-Joost. Namahn blijkt een toplokatie voor dit 'Salon Relax' met Marokkaanse pannenkoekjes, verse humus, bubbels, babbels, witte wijn en sapjes, ... Femma Royale is nu al een succes!

En wat willen vrouwen nog meer dan er een avondje tussenuit met andere fijne vrouwen, op een mooie plek met zelfgemaakte hapjes en een goed glas wijn? We kregen diezelfde avond antwoord: een eetfestijn met couscous en tajine, een boekenclubje om in groep gezellig na te praten over dat ene goede boek, lekker stoer gaan boogschieten in Josaphatpark, massageworkshop met etherische olieën en het mag ook inhoudelijk met een pittig debat na een (feministische) film!

Vanavond (20 oktober) plannen we de eerstvolgende activiteit... we maken het gezellig, drietalig en lekker!

Wordt zeker vervolgd...

* Femma Royale is een groep voor en door jonge vrouwen die in Sint-Joost en Schaarbeek wonen. Het is een open groep, iedereen is welkom. Ze startten net voor de zomer van 2015 met enkele enthousiastelingen en na Salon Relax komt er in 2016 zeker een vervolg. Femma Royale verwijst naar de Koningsstraat die de 2 gemeenten (Sint-Joost-Ten-Noode en Schaarbeek) verbindt.

Reageer