Femma-Rekem kiest activiteitenprogramma 2019

{$items.title}

Tijdens de jaarlijkse Prikkelavond is het de bedoeling dat de Femma-leden zelf hun voorkeur uitspreken voor het activiteitenprogramma van het aankomend werkjaar. Hiervoor is er keuze uit een uitvoerig aanbod aan activiteiten, workshops, infoavonden, themafeesten enz. enz. Verder kunnen en mogen de Femma-leden ook zelf ideeën en suggesties aanbrengen. Op die manier ontstaat er een gezonde mix aan activiteiten gekozen door zowel de leden als door het bestuur.
2019 belooft dan ook een mooi en interessant werkjaar te worden voor Femma-Rekem. Er staan tal van nieuwe activiteiten op het programma zoals country dansen, fotografie, een infoavond over het houden van bijen met daarbij lekkere hapjes met honing. Ook nieuw zijn de informatieve avonden over relaxatie, incontinentie en EHBO. Verder staat er ook een avondje wijnenkennis met proeverij op het programma. En last but not least voorziet men ook een workshop taarten bakken en versieren, dat wordt smullen. Knutselen behoort nog steeds tot de traditionals binnen de werking van Femma. Vandaar dat bloemschikken ook weer wordt opgenomen in de jaarwerking. Yoga is intussen een vaste waarde binnen het programma. En ook de sportievelingen mogen zich weer verheugen op twee avondwandelingen en een mooie fietstocht doorheen het prachtige Maasland.
Vanaf december worden de data van alle activiteiten bekend gemaakt en zal er iedere maand minstens één samenkomst doorgaan in OC Kleinveld te Rekem. Je kunt de activiteiten ook vinden op de website via www.femma.be/groep/rekem. Uiteraard worden de traditionele feestjes, reizen en fietsbedevaarten weer gewoon mee opgenomen in het programma.
Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij Heleen Vleugels tel: 089 71 39 65 (na 18.00 uur) - Email: heleenvleugels@hotmail.com. Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom!!

Reageer