Femma heet je welkom in Tielen Muziekdorp

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Tielen staat sinds jaren bekend als een echt muziekdorp. Daarom besliste de cultuurraad om het project 'Tielen Muziekdorp' nieuw leven in te blazen. Het resultaat is een echt feestjaar waarbij enthousiaste inwoners en verenigingen tussen september 2017 en september 2018 zorgen voor een waaier aan evenementen en activiteiten. Uiteraard wil Femma ook een steentje bijdragen. Het resultaat is de multicache 'Tielen Muziekdorp, een zoektocht langs een reeks locaties in ons dorp die verband houden met  -hoe kan het ook anders- muziek.

Alle info over geocaching vind je op www.geocaching.com. Vooraf maak je best thuis al een geocache-account aan. Je kan de bijhorende app downloaden op je smartphone. Uiteraard kan je ook op stap met een GPS. Dan volstaat het de multicache in je toestel in te laden. Het gebruik van de nodige tools alsook deelname is volledig gratis. 

Het erfgoedhuis in Tielendorp is de ideale plek om alle plaatsen in een logische volgorde af te wandelen/fietsen. Het zoeken begint pas aan waypoint 1. Vergeet zeker niet om de tip te noteren die je in elke cache aantreft. Pas als je  alle info verzameld hebt, komt de schat in zicht en kan je aan de wedstrijd deel te nemen.

Veel plezier gewenst !

 

Reageer