Femma Brussel Wandelt

{$items.title}

Zondag 18 oktober 2015. De gloednieuwe wandelclub ‘Femma Brussel Wandelt’, stapte na een infomoment van Gc Ten Weyngaert in Vorst, naar Gc Candelaershuys in Ukkel en terug.

Wij waren er bij en onze zintuigen werden geprikkeld! We voelden en zagen de energie en de diversiteit van de aanwezige Brusselse vrouwen, we proefden appelcider en we hoorden de plannen van dit bruisende initiatief. En ten slotte roken we ook nog de heerlijke herfstlucht in Dudenpark en de herfstlanen van Vorst en Ukkel. Dit smaakt naar meer!

"Josee en haar passies, dat geeft echt kriebels om mee te doen!" (een deelneemster)

Wie of wat is ‘Femma Brussel Wandelt’?

‘Femma Brussel Wandelt’ is als groep erkend door Femma vzw en aangesloten bij Wandelsportfederatie Aktivia. Het is de tweede wandelclub in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest – naast Wabo, die voornamelijk de Zoniënmars organiseren. De stichtende leden zijn Brusselse Femmavrouwen.
Bloso en Aktivia zijn blij met onze nieuwe Brusselse wandelclub. En ook Femma is er nu al erg fier op!

“We hebben dan ook ambitie. We willen een originele club zijn, met grootse diversiteit. En we willen Brussel op de wandelkaart zetten.” (Josee Van de Wiele)

Waarom een wandelclub? En is dat enkel met vrouwen?

Vrouwen zijn op zoek naar een laagdrempelige manier om aan hun gezondheid te werken en te bewegen. We voelen dat er veel belangstelling is.
We zijn een Femma groep en richten ons dus in de eerste plaats op vrouwen. Maar ook de partners, kinderen, familie en vrienden zijn van harte welkom!

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de wandelagenda staan Aktivia wandelingen en minstens 1 eigen wandeling. We gebruiken openbaar vervoer of carpoolen naar de wandel locatie. Aansluiten is niet verplicht, maar is aangeraden en heeft veel voordelen. Meer info volgt nog.

Wat staat er op de wandelkalender?

  • Zo 08.11.2015 - Aktivia Wandeling Asse
  • Zo 15.11.2015 - GR Wandeling van Sint-Genesius-Rode naar Groenendaal
  • Za 12.12.2015 - Aktivia Knokke Zoute wandeling
  • Februari 2016 -  officiële lancering!
  • Do 13 oktober 2016 - Femma Brussel Wandelt-jaarwandeling! Met Brusselse streekbieren, oriëntaalse hapjes en muntthee op de controleposten.

Zin om mee te doen?

Je kan mee wandelen én mee organiseren!
Contacteer Josée Vandewiele van Femma Brussel:

Reageer