Extra voordelen met je Femmapas

Dankzij je Femmapas geniet je van heel wat extra kortingen. Op deze pagina vind je ze allemaal in 5 overzichtelijke rubrieken:  Erop Uit, Creatief, Kleding en stoffen, Leesvoer en Groepsvoordelen.

Dankzij deze voordelen verdien je de 30 euro bijdrage in geen tijd terug.

Groepsvoordelen

Music Hall

Music Hall biedt Femmagroepen ook mooie groepskortingen aan op hun producties in Stadsschouwburg Antwerpen, Zuiderkroon Antwerpen, Capitole Gent en Vorst Nationaal. Wens je meer inlichtingen over de voorstellingen? • Stuur een mailtje naar myculture@musichall.be of bel gerust naar Benoit Declercq op 03 229 18 28

Groepsvoordelen

  • Vanaf 11 personen geniet je van een groepskorting. Deze kortingen variëren van voorstelling tot voorstelling.
  • Je kunt opties plaatsen en alvast de best beschikbare plaatsen reserveren. Je krijgt dan voldoende tijd om de door jou gekozen voorstelling bij je leden te promoten. Je betaalt nadien enkel de definitief gereserveerde tickets.
  • Als groep betaal je bovendien geen verzendingskosten voor de tickets.
  • Seating: er wordt voor gezorgd dat je als groep steeds mooi samen zit.
  • Ter promotie van de voorstelling krijg je promotiemateriaal in de vorm van flyers en affiches ter beschikking.

Groepskorting bij De Roma

In Borgerhout staat De Roma, een oude majestueuze zaal die mee de filmgeschiedenis van de stad Antwerpen heeft bepaald. Na 20 jaar leegstand is de zaal heropgebouwd door vele vrijwillige handen. In De Roma hoor je zeer uiteenlopende muziekgenres. Van swing, jazz, wereldmuziek, over pop en het levenslied tot klassiek. Geregeld staan er theatervoorstellingen op het podium. En er wordt gedanst op de traditionele dansnamiddagen, volksbals, jaarlijkse tangonacht en allerlei feestelijke evenementen.
Natuurlijk houdt De Roma de traditie van Antwerpen filmstad in ere. Je kan vooral op maandag en dinsdag in Cinema Roma genieten van oude klassiekers, kwaliteitsfilms van eigen bodem, films uit Europese of andere contreien en af en toe leuke kinderfilms op woensdagnamiddag.

Zo krijg je groepskorting

  • Kies een concert of voorstelling waar je met je Femmagroep graag naar toe wil. Breng De Roma op de hoogte van je keuze(s) en zij houden tickets voor jullie opzij. Je krijgt dan voldoende tijd om de door jou gekozen voorstelling bij te promoten. Je betaalt nadien enkel de definitief gereserveerde tickets.
  • Je geniet van een aantrekkelijke groepskorting (verschillend per voorstelling 2 tot 3 euro korting per ticket);
  • Je hebt binnen de organisatie slechts één aanspreekpunt voor het antwoord op al jouw vragen. Deze ene vaste contactpersoon levert je een gepersonaliseerde groepenservice afhankelijk van de voorstelling.

Voor meer informatie over de groepsvoordelen voor een specifieke concert kan u contact opnemen met Tine Verhaert op tine@roma.be