Praktische informatie voor onze lesgevers

De webwijzer

De webwijzer is een werkinstrument voor de lesgevers.  Via de webwijzer kun je je voorkeuren van lesmomenten en regio's doorgeven, je agenda raadplegen en aanvragen van groepen bevestigen.

Log in op de Webwijzer

Inloggen doe je met je lesgeversnummer en familienaam.

Heb je problemen met inloggen op de Webwijzer?
Dan heb je waarschijnlijk de nieuwste versie van Internet Explorer (dan kan door de automatische updates ongemerkt gebeuren). Om opnieuw met de Webwijzer te kunnen werken moet je de compatibileitsweergave inschakelen in Internet Explorer. Dat doe je zo: Wanneer je op de Webwijzer bent, ga je bovenaan naar het menu ‘Extra’, en je klikt op ‘Compatibiliteitsweergave’. Nu zou de Webwijzer wel correct moeten werken. De volgende keer dat je de Webwijzer opent, zou die compatibiliteitsweergave automatisch opnieuw moeten aanspringen.
Nog steeds problemen?  Mail helpdesk.webwijzer@femma.be

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring

Op 25 mei 2018 wordt de GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht. Met de nieuwe privacywetgeving wil Europa de privégegevens van haar burgers extra beschermen. Femma hecht veel waarde aan privacy, dus ook aan die van haar lesgevers. Hier lees je welke gegevens we van jou bijhouden en wat we met deze gegevens doen.