Sluit je aan bij onze strijd voor meer gelijkheid, tijd en geluk

StS

Een democratie heeft dromen en ideeën nodig om zichzelf te verbeteren. Wij dromen er alvast van dat jij een evenwicht kan vinden tussen je dagelijks privé-leven en je professionele activiteiten. En dat willen we voor alle vrouwen én mannen. Een evenwicht dat aangenaam en fair is. Dat ademruimte laat voor persoonlijke keuzes uit het hart en dat niet constant gebukt gaat onder financiële druk.

We werken rond maatschappelijke thema’s die elke vrouw en elke man aanbelangen. En daar kunnen we jouw hulp altijd bij gebruiken. Sluit je snel aan en vergroot ons engagement.

 

Sluit je nu aan en ontvang 'Testosteron Rex'

In dit baanbrekende boek ontkracht Cordelia Fine op overtuigende wijze de vele mythes rond sekse en gender die onze maatschappij in hun greep houden. Nee, vrouwen zijn niet noodzakelijk minder promiscue dan mannen. Nee, mannen zijn niet van nature minder zorgzaam. En nee, de internationale bankencrisis had niet vermeden kunnen worden als Wall Street meer vrouwelijke bankiers had geteld. De waarheid blijkt veel minder zwart-wit.

Femma ijvert voor meer tijd, geluk en gelijkheid. Sluit je aan bij Femma via dit formulier en vul de actiecode 'BEL201601' in om dit boek te ontvangen als welkomstgeschenk.

Dit aanbod is geldig vanaf 22 maart 2018, zolang de voorraad strekt, voor wie het afgelopen jaar geen lid was van Femma. Ook zonder deze actiecode krijg je een welkomstgeschenk. Je kiest dan voor een snijplankje of fietszadelhoesje.

Ja, ik sluit me aan!

Alle voordelen van de Femmapas

Door aan te sluiten bij Femma steun je onze strijd voor gelijkheid, tijd en geluk. Daarnaast kan je (samen met al je inwonende gezinsleden) genieten van alle voordelen van de Femmapas.

  • Je ontvangt tien nummers van ons magazine
  • Je geniet van extra kortingen op tijdschriftabonnementen, voor voorstellingen, uitstappen en meer.
  • Je kan voordelig deelnemen aan al onze activiteiten en bent verzekerd.
  • ...