Reizen in 2020

Femma Vrouwenreizen kijkt vooruit. Momenteel zijn wij druk in de weer met het programma voor 2020. Voor sommige bestemmingen is voorlopig alleen de periode bekend en niet alle data zijn definitief, maar de lijst met 25 bestemmingen is een pareltje.

Wat doen we en waar gaan we naartoe? Onze reizen bieden een ruime keuze, voor ieder wat wils, zeg maar. We gaan stappen, fietsen (en varen), gaan zin zoeken, genieten, cultuur en natuur ontdekken … Voor een paar dagen, een weekend of een langere periode … We blijven in eigen land – stappen de GR5A kustroute, fietsen in Wallonië en ontdekken Mechelen en Brussel –en trekken naar onze buurlanden. Maar we zoeken het evengoed ver weg.

Een voorproevertje
  • Een vaar- en fietsvakantie in Nederland
  • Hongarije en het Balatonmeer
  • Valencia (Spanje)
  • Puglia, in de hak van Italië
  • Washington en Philadelphia

De lijst met bestemmingen vind je hier.

Bezoekers van het Reiscafé

hebben een streepje voor. Kwam je naar het Reiscafé in februari, en zette jij je naam op de lijst van de reis/reizen van jouw keuze? Dan krijg jij als eerste de volledige infofiche toegestuurd zodra de reis ‘boekbaar’ is en kun jij je als eerste inschrijven.

Was je niet aanwezig op het Reiscafé, hou dan zeker deze pagina in het oog. Hier verschijnen de reizen 2020 één na één, met o.a. een link om in te schrijven. 

Wij hopen jou op één van onze reizen te verwelkomen. De unieke sfeer van Femma Vrouwenreizen geeft elke bestemming net dat tikkeltje meer. En maakt van een geweldige reis een reis om nooit te vergeten.

Maart

Brussel, ik hou van u (wandelvakantie).
Actief

Brussel, ik hou van u (wandelvakantie).

Brussel, een stad van uitersten: arme en rijke buurten vlak naast elkaar.  De hoofdstad van het ‘vlakke land’ (Jacques Brel) is niet vlak, integendeel. Brussel is geen grijze stad.  De hemel mag dan vaak grijs zijn, maar in de rangschikking van meest groene hoofdsteden wordt de stad enkel geklopt door Wenen en Washington. In Brussel neemt men graag de tijd om bij de eerste zonnestralen een terrasje te doen of zich uit te strekken op het gras van één van de parken

• Je wandelt een ganse dag.
• Ondergrond is afwisselend verhard/niet verhard.
• Hoog struikgewas/netels/modder mogelijk.

Meer details