Reizen in 2018

Oktober

Zuid-Afrika
Nieuwe bestemming

Zuid-Afrika

Het prachtige Zuid-Afrika wordt ook wel de ‘Regenboognatie’ genoemd, vanwege de enorme variëteit aan kleuren, culturen en tradities. Je ontdekt er een mix van Afrikaanse, Westerse en Aziatische bevolkingsgroepen met  authentieke dorpen en wijken. In het land vind je uitgestrekte woestijnen, imposante bergen en glooiende wijngaarden. Zuid-Afrika is een aantrekkelijke mix van Afrikaanse cultuur, landschappen en wildlife enerzijds en Europese voorzieningen, luxe en infrastructuur anderzijds.
En in het zachtgroene Swaziland, bijna geheel omsloten door Zuid-Afrika, zie je een eigen leefstijl en respect voor tradities. De markt met streekeigen produkten en de vriendelijke bevolking zullen je verleiden Moet het gezegd dat je op prachtige locaties eet en slaapt?

Meer details

November

Wenen in de kerstsfeer
Citytrip

Wenen in de kerstsfeer

Wenen is niet alleen een muziekstad met vele muziektheaters en schouwburgen. Haydn, Mozart, Mahler, Beethoven, Schubert, Brahms, Strauss en nog vele andere hebben in deze hoofdstad van de muziek gewoond en gewerkt.
Hun prachtige muziek kan je beluisteren in de al even mooie gebouwen zoals er zijn de Staatsopera, het Burgtheater, het Volkstheater, de Kammeroper en tal van andere historische plaatsen.

Meer details

December

Winterpret in Brussel, weekendje weg!
Nieuwe bestemming

Winterpret in Brussel, weekendje weg!

Nieuw!!! Extra in ons aanbod!
Wil je er lekker tussenuit? Alleen of met vriendinnen?

Femma neemt je mee naar Brussel voor een weekendje winterpret.

Meer details