Ontmoet Femma

#komuitjekot - Kan het al bij onze Femmagroepen?

Stilletjesaan komen onze Femmagroepen weer op gang binnen de mogelijkheden van de geldende coronamaatregelen.  Wij volgen hierbij de richtlijnen voor onze sector die je vindt op www.coronagids.be

Op zoek naar aanbod van groepen in je buurt?

 

Onze meer dan 700 vrouwennetwerken geven je met fijne activiteiten en boeiende ontmoetingen de kans om bewust tijd te maken voor vrije tijd en kracht te halen uit de verbinding met jezelf en met anderen.

Meer dan zesduizend vrijwilligers en zo’n vijftigduizend leden en deelnemers maken deel uit van onze Femma community.

Ook in jouw buurt is zeker een Femmagroep actief. Je kunt er leren, creëren, vriendschappen smeden en participeren. Op jouw manier draag je je steentje bij tot het versterken van ons netwerk en heb je impact op het realiseren van onze maatschappelijke doelen.

Op zoek naar informatie over onze werking in BrusselHier lees je er meer over.
En Leuven kun je in De Maekerij terecht voor heel wat creatieve verbinding!
Met het project 'Tijd voor Mij' versterken wij kwetsbare mama's.

 

Nieuws op onze Femmablog

Nieuws op onze Femmablog

Eindwerk over Femma

Eindwerk over Femma

Jelle Verheyden, een leerling van het zesde jaar publiciteit van GITO Overijse maakte zijn eindwerk rond Femma.  We vroegen hem hoe hij het werken rond Femma heeft ervaren.
We duimen alvast mee voor een goed resultaat!

Lees het artikel

Kleurige kaartjes om Femmaleden een hart onder de riem te steken

Kleurige kaartjes om Femmaleden een hart onder de riem te steken

Half maart ging het land in lockdown om het coronavirus af te remmen.  Het was voor iedereen een hele aanpassing en bang afwachten wat dit met ons allemaal zou doen. Wij, de bestuursleden van Femma Stabroek, wilden al snel laten weten aan onze leden dat we aan hen dachten.  Ook zonder activiteiten wilden we verbonden blijven.  Het idee om bij alle leden een kaartje met bemoedigende woorden in de bus te steken werkten we verder uit.

Lees het artikel