Ontmoet Femma

#komuitjekot - Kan het al bij onze Femmagroepen?

Stilletjesaan komen onze Femmagroepen weer op gang binnen de mogelijkheden van de geldende coronamaatregelen.  Wij volgen hierbij de richtlijnen voor onze sector die je vindt op www.coronagids.be

Op zoek naar aanbod van groepen in je buurt?

 

Onze meer dan 700 vrouwennetwerken geven je met fijne activiteiten en boeiende ontmoetingen de kans om bewust tijd te maken voor vrije tijd en kracht te halen uit de verbinding met jezelf en met anderen.

Meer dan zesduizend vrijwilligers en zo’n vijftigduizend leden en deelnemers maken deel uit van onze Femma community.

Ook in jouw buurt is zeker een Femmagroep actief. Je kunt er leren, creëren, vriendschappen smeden en participeren. Op jouw manier draag je je steentje bij tot het versterken van ons netwerk en heb je impact op het realiseren van onze maatschappelijke doelen.

Op zoek naar informatie over onze werking in BrusselHier lees je er meer over.
En Leuven kun je in De Maekerij terecht voor heel wat creatieve verbinding!
Met het project 'Tijd voor Mij' versterken wij kwetsbare mama's.

 

Nieuws op onze Femmablog

Nieuws op onze Femmablog

Welkom op onze uitwaaitocht: Tussen verdriet en veerkracht

Welkom op onze uitwaaitocht: Tussen verdriet en veerkracht

De zomer loopt zo op z’n einde. Hopelijk heeft het jullie veel deugd gedaan, op een heel eigen, aparte manier misschien.
Met enkele Femmavrijwilligers hebben we samengezeten, op corona-afstand, maar gelukkig toch samen aan één tafel. Het deed deugd elkaar zo terug te zien.
We maakten een nieuwe uitwaaitocht met de titel “Tussen verdriet en veerkracht”. We geloven dat de meesten onder ons daar ergens tussen in zitten: soms korter bij veerkracht, soms wat dichter bij verdrietmomenten. Het is een tussen-weg, daar ontmoeten we elkaar meestal.

Lees het artikel