Webinar 'niet perfect, toch tevreden'

20 u

Ouderschap brengt vaak twijfels, angst, onzekerheid, en schuldgevoelens met zich mee. Elke ouder vraagt zich wel eens af ‘doe ik het eigenlijk wel goed genoeg’? Deze onzekerheid wordt nog sterker als we veel van onszelf verwachten als ouder. Veel ouders worstelen ermee dat ze alles perfect moeten doen als ouder (en vaak ook binnen andere rollen), we willen geen fouten maken, kinderen alle kansen geven en hen behoeden voor tegenslagen. 
 

Hoe ga je als ouder om met al die verwachtingen die jij voor jezelf hebt of die de omgeving voor jou heeft? Met deze webinar geeft Liesbet Boone je meer inzicht in wat perfectionisme en optimalisme is. Ze geeft ook enkele handvaten om te groeien richting optimalisme. Het webinar is op 19 oktober om 20u en kost 8 euro.

 

Schrijf je nu al in via de link!

 

Na jouw inschrijving krijg je een mail met verdere informatie.

 

Liesbet Boone Liesbet is doctor in de psychologie en heeft als onderzoeker en psychologe sterke kennis en expertise opgebouwd in perfectionisme. Ze schreef in 2023 het boek ‘niet perfect, toch tevreden’ waarin ze het optimalisme introduceert, de positieve tegenhanger van perfectionisme. Via haar boek, haar executive coaching en lezingen wil ze mensen helpen zich te versterken, zodat zij hun ambities in het persoonlijk en professioneel leven met moed en overtuiging kunnen realiseren. Lees meer over Liesbet op haar website: www.liesbetboone.be

 

 

 

Schrijf je in

CAPTCHA