Inspiratie voor creatie

Meer dan 50 originele hobbyprojecten met heldere stap-voor-stap aanpak

In Femma en De Praktische School werken we graag originele ideeën uit en worden de leukste creaties gemaakt, dit is alom bekend. De Praktische School pakt ditmaal uit met een DIY-projectenboek.

Ervaren lesgevers en jonge creatievelingen staken de koppen bij elkaar, het resultaat kun je hier al een beetje proeven.
Leuke gehaakte tasjes, zwierige kinderkleedjes, warme mutsen of zalig zachte knuffels: met dit boek maak je de leukste hebbedingen in een handomdraai. Inspiratie voor creatie bundelt maar liefst meer dan 50 inspirerende DIY-projecten. Allemaal worden ze stap voor stap op een heldere manier uitgelegd.

Dit boek biedt voor elk wat wils. Creatievelingen die houden van haken, breien, naaien, decoreren en upcycling komen zeker aan hun trekken. Zowel beginners als ervaren rotten vinden in Inspiratie voor creatie een schat aan ideeën vinden.
 

Ga je liever niet in je eentje aan de slag?

Dan kun je vast bij één van de Femmagroepen in je buurt terecht. 

In deze workshops en reeksen wordt het boek gebruikt:

Je vindt waar deze workshops in je buurt doorgaan via de activiteitenzoeker.
Kies voor 'Creatief' of 'Naaien' in het venster 'Wat wil je doen?'.  Je krijgt een overzicht van de workshops uit dit aanbod, maar ook van de vele andere creatieve en naaiactiviteiten die onze groepen organiseren.

 

Een voorproefje