Zo organiseer jij een origineel kinderfeest!

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Op zoek naar een origineel thema voor een kinderfeest? Laat je meenemen in het klassieke verhaal De Tovenaar van Oz.  Ontmoet de onvergetelijke figuren zoals Dorothy, haar trouwe hond Toto, de laffe leeuw, de vogelverschrikker, de fantastisch dansende blikken man, en ga op zoek naar de Grote Tovenaar van … Oz!

Het betoverende boek De wondere wereld van Oz neemt je mee op een creatieve reis naar de Smaragden Stad. Wij zetten je alvast op weg om de Laffe Leeuwhandpop te maken en geven je een aantal tips om een leuk feest op poten te zetten. Krijg je er niet genoeg van, dan vind je in het boek nog 50 andere leuke ideeën. Je uk zal in de wolken zijn!

Wil je graag zelf aan de slag? Je kan de werkbeschrijving voor de Laffe Leeuwhandpop hier terugvinden.

Veel plezier en feest ze!

Misschien organiseert één van de Femmagroepen uit jouw buurt wel een workshop rond dit kinderfeest?  Kies voor 'Creatief' bij 'Wat wil je doen?' in onze activiteitenzoeker.

Wil je meer te weten komen over het aanbod van de Praktische School? Neem dan eens een kijkje op deze pagina van onze website!

Reageer