Zo brei je jezelf warm deze winter!

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}
Ben jij al klaar voor de winter? In het oktobernummer van Femmamagazine leerde je al hoe je een toffe cape en muts kan breien. Een must voor je wintergarderobe! Wil je het eens proberen met verkorte breinaalden? Lees dan snel verder!

Veel succes!

Nieuw in ons aanbod is trouwens de Femma-activiteit 'Cocoonjas breien' Kijk voor meer info hierover op onze workshoppagina.

Reacties

Thijsen Godelieve schreef

Graag zou ik de werkbeschrijving ontvangen van de lichte groene cocoonjas, of waar kan ik de beschrijving terug vinden,

dank bij voorbaat.

Els Vyncke schreef

Op de Femma Fameusdagen zag ik een leuke cocoon-vest. Ze staat niet op de foto maar eindigde onderaan op 2 lange punten (tippen). Waar kan ik deze beschrijving vinden.

Alvast bedankt.

Liesje schreef

Dag Godelieve en Els,

Ik vrees dat jullie nog even geduld zullen moeten hebben. De werkbeschrijvingen zullen te krijgen zijn via de lesgevers die in de plaatselijke groepen de workshops zullen begeleiden.

Vele groetjes

Liesje

Veerle Van Ranst schreef

Beste,

In het oktobernummer van 2014 stond een cape en muts in om te breien. Via de Femma van Peizegem, waar ik lid van ben, heb ik de breibeschrijving ontvangen. Om een of andere reden ben ik deze zoek geraakt en mijn cape is nog maar halfweg. Zou ik deze breibeschrijving aub mogen ontvangen.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Veerle Van Ranst

Reageer