Win kwalitijd met je kind #familyraveparty

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Kinderen zien het gezin als belangrijkste, meest dagelijkse en vertrouwde sociale leefomgeving. Dat blijkt uit een bevraging door Kind en Samenleving. Tegelijk geeft het onderzoek aan dat betaalde arbeid van ouders vreet aan de gezinstijd en de vrije tijd samen. Kinderen zien hun ouders pas laat; thuis zijn de ouders nog met hun werk bezig en na de werkuren worden ze opgeslorpt door huishoudelijk werk. Als de ouder vaak afwezig is; laat thuiskomt of maaltijden mist, ervaren kinderen dit als een gemis. 


Hoog tijd om daar iets aan te doen en eens echt tijd te maken voor elkaar!  Wat dacht je van samen feesten als gezin op de Family Rave Party! De Family watte? Dat is een dikke vette fuif voor ouders én hun kinderen. Knal goeie muziek waarop je ook thuis in de keuken samen op los zou gaan. 

Het beste feestje van het jaar gaat door op zondag 7 oktober. Dat is een zondagnamiddag. De deuren openen om 13u en sluiten om 20u. Je kan dus een hele namiddag binnen komen dwarrelen wanneer het jullie uitkomt. Het is van een hele namiddag raven om 's avonds met een compleet voldaan gevoel jullie rustige zondagavond zoals altijd te beleven. Met dekentjes en tv enzo.

WIN WIN WIN 1 gezinsticket voor de Family Rave Party

En wij? Wij mogen zomaar eventjes 1 gratis gezinsticket weggeven...dus jij mag samen met heel je gezin een hele zondagnamiddag kwalitijd beleven en keihard van elkaar genieten, als dat geen goed nieuws is?

Stuur ons een mailtje naar wedstrijd@femma.be met daarin dé ultieme reden waarom jij samen met je kinderen wilt gaan dansen op de Family Rave Party!

Geen zin om te wachten? Koop hier dan alvast je tickets, dan ben je sowieso zeker dat je erbij bent. 

Volgende week dinsdag maken wij de winnaar bekend! 
Succes! 

 

Reageer