Wat printen we vanavond?

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

We kunnen eten koken, eten afhalen of op restaurant gaan. Binnenkort komt daar nog een keuzemogelijkheid bij: eten printen. In navolging op de 3D-printer die vooral plastic voorwerpen fabriceert, is er nu een printer die voedsel kan printen: de Foodini.

Echt en vers

Het futuristisch ogende apparaat is ontworpen voor  thuis- en professionele keukens. Het print alle vormen van echt en vers voedsel, luidt de omschrijving.  Bij de Foodini zitten lege capsules die je zelf moet vullen met gepureerde ingrediënten.

Koekjes en sauzen

Na een middagje pureren (op de ouderwetse manier) zou je dus met een simpele druk op de knop heerlijke maaltijden kunnen bereiken. De mogelijkheden blijken eindeloos. Zo kan het apparaat vrij gemakkelijk professioneel uitziende koekjes maken of een saus in een ingewikkelde structuur op een bord spuiten.

Prijskaartje

Bekijk het filmpje hieronder om te oordelen of je de Foodini een plekje in jouw keuken gunt. Houd wel rekening met de prijs. Pas voor zo’n 56.000 Amerkiaanse dollars is hij van jou!

 

 

Reageer