Wat met de Femma Vrouwenreizen?

{$items.title}

Beste Femma-reizigster,

Het is meer dan een week na de aanslagen in Brussel en ons diep medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun families. We hebben geen woorden voor wat er is gebeurd.
Terreur wint echter niet.

Brussels Airport is volop bezig om een opstart van de activiteiten mogelijk te maken.  Wellicht wordt komende dagen duidelijk wanneer de luchthaven, weliswaar met een aangepaste capaciteit en met een aangepaste passagier routing, weer open gaat. Een echte krachttoer.

Ondertussen realiseert de hele reisindustrie elke dag kleine mirakels.

Regionale luchthavens draaien een capaciteit die ze tot voor kort nauwelijks voor mogelijk hielden.
Airlines hebben in minder dan een halve dag tijd hun vluchten verplaatst.
Een dergelijke operatie is enorm: vliegtuigen moeten geherpositioneerd worden, slots moeten onderhandeld worden, crew en staff moeten vervoerd worden, om maar enkele zaken te noemen.
En het lukt ook nog goed.

Een meerwaarde van Femma-vrouwenreizen is onze deelnemers goed te informeren en op te vangen in alle omstandigheden.  Kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van het begin tot het eind van de reis daar staan wij voor.

Wij volgen dan ook de situatie op de voet.  We hopen dat het vertrek van alle geplande reizen zoals verwacht zal verlopen.  Maar 100% zeker is dit niet.
We houden onze reizigers onmiddellijk op de hoogte van wijzigingen.  Volg zeker ook de media.
Wij raden alvast aan om 3u vroeger dan vertrek op de luchthaven te zijn. Draag je naambadge en iets Femma-roze dan vinden jullie elkaar zeker in de vertrekhal.

Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip en geduld bij deze uitzonderlijke en zeer moeilijke situatie. En wens jullie een mooie reis vol deugddoende momenten.

Met vriendelijke groeten,

Veerle

Reageer