Waarom reizen met Femma heel fijn is

{$items.title}

Hermien Van de Voorde liet ons weten waarom zij met veel plezier op vakantie gaat met Femma Vrouwenreizen.

Hermien:

"Reizen is mijn passie! Het avontuur, kijken naar kunst, andere culturen bezoeken,  vind ik fascinerend.  Ik beweeg me ook graag in de natuur.
Nieuwe  mensen ontmoeten en leren kennen is boeiend.  Femma benadert reizen vanuit een vrouwelijke invalshoek, en dat vind ik juist zo leuk en uniek aan deze vorm van reizen. Plezier maken, ervaringen delen en samen genieten van al het moois dat deze wereld ons te bieden heeft, dat is de essentie."

 

Meer foto's, getuigenissen en toffe verhalen vind je op de facebookpagina van Femma Vrouwenreizen.

Reacties

Nelly Beernaert schreef

hallo Femma,

Het is inderdaad altijd iets speciaals reizen met vrouwen (Femma) nu toch al een zestal keer mee geweest en altijd even tof , plezant,goed georganiseerd ,prijs-kwaliteit prima, begeleiding subliem en joviaal. Ik kijk al weer uit naar september om te gaan stappen in de Eiffel! Suggestie :misschien wat meer korte trips (city) heel graag eens Barcelona met gids er zijn er al veel die dit willen doen!!!

Het moet niet altijd de andere kant van de wereld zijn die reizen zijn budgettair voor veel mensen TE duur en Te lang (als je nog een man of vriend hebt) binnen Europa is er zoveel moois te zien en te beleven.Alvast bedankt en veel lieve Femma groetjes.

Hilde schreef

We zijn juist thuis na een onvergetelijke rondreis in Sicilie. De foto's worden doorgemaild. We zijn nog aan het nagenieten want we hebben een onvergetelijke reis meegemaakt, we hebben toffe dames ontmoet, er was ruimte voor ieders verhaal, we hebben geluisterd naar elkaar gelachen gepraat en genoten. We reisden in fijn Femma gezelschap en kijken al uit naar een volgende reis. Lut dankjewel!

Diane Torfs schreef

Hallo Femma,

Ik ben zowat aan het surfen op de site van Femma. Daar kwam ik het berichtje van Nelly Beernaert tegen. Ik ben dus NIET AKKOORD dat zij pleit voor GEEN REIZEN MEER TE DOEN NAAR DE ANDERE KANT VAN DE WERELD. We lopen maar kort op deze aardbol rond en dus wil ik zoveel mogelijk zien van de wereld. Voor mij mogen dus deze reizen BLIJVEN.

frieda verschueren schreef

natuurlijk mogen /moeten die " wereld " reizen blijven . Maar meer korte , goed begeleide en voorbereide city-trips zijn een goed idee. Er zijn heel veel mooie hoofdsteden en andere plekken die het bezoeken zeker waard zijn . Voor kleine budgeten zeker haalbaar en zo kan je sparen voor die éne verre reis . Ik hoop maar dat de reis naar EGYPTE in okt 2015 een super reis wordt, het zal m'n 33ste zijn . Verre en dichterbij bij één geteld.

Christine D’haene schreef

Femma reizen zijn gewoon fantastisch, juist terug van een schitterende reis naar Ierland. De mooiste die ik tot nu toe gemaakt heb.

Het sociaal contact met iedereen, je ontmoet er nieuwe mensen , die je vrienden worden door een weekje samen te vertoeven en samen mooie momenten te delen. Ierland was heel prachtig . We hebben heel veel mooie dingen gezien , mooie natuur , mooie tuinen, goed eten en goeie gids en buschauffeur die de streek zeer goed kende en ons de beste plaatsjes liet zien , top vakantie

Reageer