Waarom je deze maand ons Femma Magazine moet lezen

<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Deze maand staat ons magazine helemaal in het teken van ‘NIETS’. Lees daarom deze maand je vertrouwde tijdschrift eens op een andere manier dan. Alsof je nog nooit eerder een magazine in handen kreeg. Lees het bijvoorbeeld eens van achter naar voor? Kies blind een pagina, plaats je vinger en begin dan pas te lezen. Of kijk eerst naar de foto’s, verzin er je eigen verhaal bij en lees dan pas het artikel…Door ons maandblad eens anders dan anders te lezen, raak je gestimuleerd of uitgedaagd om nieuwe dingen te weten te komen of andere vragen te stellen.
Stappen jullie dit nieuwe jaar mee in zonder vooronderstellingen en op een heel nieuwe manier? Samen maken we er ‘iets’ moois van!

Wij geven alvast enkele redenen waarom je ons magazine deze maand moet lezen:

 • Ontdek hoe je met minder kan leven:
  Voor veel mensen leeft Evelien met ‘niets’. Ze heeft geen koelkast, gaat eigenlijk nooit shoppen en heeft geen tv. ‘We leven niet met niets, maar een van mijn favoriete uitspraken is “minder is meer” en dat beleven we wél heel bewust. Door met minder te
  gaan leven, hebben we zoveel meer gekregen. Hoe minder je hebt, hoe minder verplichtingen je hebt, hoe minder druk je voelt en hoe minder er moet. Lees het volledige verhaal in Femma Magazine deze maand.
 • Wat je allemaal kan doen tijdens het wachten
  Wachten kan ruimte bieden. Even in het moment zijn, voor je de drempel naar wat volgt overstapt. Soms wacht je met een (gezonde) spanning. Wachten kan je de gelegenheid geven even uit te blazen. Maar wachten is in deze tijden van efficiëntie, stress en tijdsdruk iets geworden waar veel mensen zich aan ergeren. Wij geven in ons magazine deze maand alvast enkele tips hoe wachten leuke me-time kan worden en een plezier wordt!
 • Tips om te consuminderen
  Zeven dagen lang hield Femmaredacteur Jade haar portemonnee gesloten. Enkel voor het hoogstnoodzakelijke zoals eten en drinken* ging hij open. Zo bespaarde ze niet alleen geld, maar ook tijd, rommel én ze spaarde het milieu. Een echte aanrader, zo bleek al snel! Hoe ze dat deed en welke tips ze graag met je deelt, ontdek je in ons magazine deze maand.
 • Help, mijn koelkast is bijna leeg!
  Ken je dat: het einde van de week nadert en je hebt haast niets meer in je koelkast, enkel wat groenten en wat overschotjes van de voorbije dagen? Weggooien hoef je niet te doen, dat is verspilling en weggesmeten geld. Dus doe je er best iets mee. Je kan met groenten en restjes best nog een lekkere en gezonde
  maaltijd maken. Wees wel voorzichtig met het bewaren van overschotjes, in ons magazine leer je hoe je voedsel moet bewaren en verwerken en krijg je nog enkele receptjes om overschotjes weg te werken.
 • ...

Word abonnee en ontvang een superleuk welkomstgeschenk

Op de laatste pagina van ons magazine vind je een leuk aanbod om Femma beter te leren kennen. Zo krijg je 10 x per jaar dit magazine in je brievenbus.
Lekkere recepten, DIY-tips, interviews uit het leven gegrepen en maatschappelijke verhalen met een vleugje feminisme. Wie ons blad leest, is op de hoogte van Femma, de wereld om haar heen en de laatste creatrends.

Wat krijg je?

 • 10 x Femma magazine
 • De Femmapas waarmee je met korting kan deelnemen aan toffe activiteiten bij jou in de buurt.
 • Heel wat ledenvoordelen en extra kortingen
 • Een superleuk welkomstgeschenk, in januari kan je kiezen tussen het kookboekje Vers Natuurlijk, een fietszadelhoesje of een opvouwbaar draagtasje.

Ga naar femma.be/femmapas en kies, Ja ik wil een Femmapas.

 

Reageer