Vogels breien met Arne en Carlos

{$items.title}

Ken je ze nog? Arne Nerjordet en Carlos Zachirison, de Noorse modeontwerpers die kunnen breien als geen ander! Na de wondermooie kerstballen in rood-witte jacquardmotieven, de paashaas met zijn gevolg (of was het een paaskip?) en de leuke poppen met hun Noorse truitjes, gaat de brei-hype verder! Zij nemen je mee naar het rijk van de bontgekleurde vogels.

Deze keer hebben ze zich laten inspireren door de natuur in hun eigen tuin èn de vele exotische reizen die ze hebben gemaakt. De gevederde vrienden in hun boek zijn gebreid met diverse garens, van wol tot katoen. En sommige fladderaars zijn versierd met pailletten, veren of geborduurde motieven. Je fantasie neemt een vlucht door de kleurrijke foto’s.


Het boek bevat 55 breipatronen die stapsgewijs beschreven zijn, inclusief telpatronen! Alleen al het basispatroon zou ons hier te ver leiden, maar het is zeker een echte aanrader om dit nieuwe boek in te kijken! Ik ben er zeker van dat ook jij als vlijtige breister snel aan de slag wil gaan om je huis op te fleuren met deze gevleugelde amigurumi’s!
Tip: Vul een mooie vaas met takken en laat de vogels hierin plaatsnemen, of zet ze op de eettafel om het kerstdiner nog sfeervoller te maken.


               

Vogels breien met Arne & Carlos            
Auteurs: Arne Nerjordet & Carlos Zachriso

ISBN: 9789043919326
Prijs: €19,99
Kosmos Uitgevers

Geen geschikte wol in je voorraadkast? Geen nood KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen komen er weer aan!


Op 17, 18 en 19 november vindt de grote trek van haaksters, breisters, spinners en vilters plaats naar de textielstad van onze noorderburen! De Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van de feestelijke najaarseditie van KNIT&KNOT! Iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, spinnen, borduren of andere manieren van het verwerken van draad, kunnen er hun hart ophalen!
Hip, grappig, gek of traditioneel, er is voor iedere smaak wel iets! De nieuwste winterpatronen voor kleding, mutsen, sjaals en stola’s maar ook kerstballen, kransen, boomhangers en woonaccessoires. Mooie werkstukken op het gebied van art en fashion.


- Drie dagen feest van 10:00 – 17:00 uur
- Hip & eigentijds
- Tradities in een nieuw jasje
- Voor jong & oud
- Meer info op www.knitenknot.nl


Koop online je kaartje en geniet van € 1,50 korting met de kortingscode FLY!
Allen daarheen!

Reageer