Victor, de CM-gezondheidscoach

{$items.title}

Het is nooit te laat om met goede voornemens te starten. Wil je gezonder eten? Meer bewegen of misschien stoppen met roken? Victor, de CM-gezondheidscoach geeft je graag een duwtje in de rug. Deze nieuwe CM-app zet je eenvoudig op weg naar een gezonde levensstijl met praktische tips en haalbare uitdagingen.

Je kiest zelf uit 8 gezondheidsdomeinen waaraan je eerst wil werken: beter slapen, je gewicht onder controle houden, gezonder eten, meer bewegen,  je goed voelen, beter omgaan met stress, stoppen met roken of minder alcohol drinken. Kies zelf het domein waaraan je wil werken en ga aan de slag. Victor is beschikbaar voor CM-leden als app voor smartphone, tablet en computer.

Wat kan je doen met de CM-gezondheidscoach?
• Je krijgt concrete tips en oefeningen op maat.
• Je ontvangt dagelijks meldingen en uitdagingen.
• Je krijgt een overzicht van alle uitgevoerde oefeningen.
• Je geeft je vooruitgang aan en kijkt terug op wat je al bereikt hebt.

Vul de online gezondheidsvragenlijst in en ontvang uitgebreide feedback over de 8 domeinen: eet- en drinkgewoontes, slaap, gewicht, stress, stemming, rookgedrag en beweging. Zo leer je hoe gezond jouw levensstijl is, en waar het nog beter kan.

Waar wacht je nog op?
Meer info: www.cm.be/victor

Reacties

lieve de kunst - ruyts schreef

ik zou graag via "victor" een hulpje hebben die mij herinnert aan het feit dat ik gezondere eet-en drinkgewoontes krijgen moet, en me ook meer bewegen. kan u dat regelen voor me? met dank.

Ann Van Der Linden schreef

Ik ook !

O schreef

Can you kindly share the weblink fog the app? Thanks in advance!

Reageer