(Ver)koop jij Femma Thee?

{$items.title}

(Ver) koop jij Femma Thee ?

Femma betuigt haar solidariteit aan vrouwen over heel de wereld. Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag (8 maart) en de tweede verjaardag van de instorting van de kledingfabrieken in het Rana Plaza-complex in Bangladesh (24 april) vragen we aandacht voor de situatie van de kledingarbeidsters die in erbarmelijke omstandigheden goedkope kledij maken voor ons hier in het Westen.
De opbrengst van jullie initiatieven gaat naar NGWF, een Bengaalse vakbond die ijvert voor betere werkomstandigheden. NGWF is een partner van Wereldsolidariteit.

We zorgden voor een echte Femmathee (in samenwerking met Oxfam) die je ten voordele van het project kan verkopen of aankopen. We vragen 2 euro per doosje. De bijdrage voor het goede doel is hierin reeds inbegrepen. In het theedoosje vind je 10 zakjes bosvruchtenthee.

Bestel je Femmathee via de Boetiek op deze site. Jouw bestelling wordt geleverd op een door jou gekozen leveringsadres (onze leverancier: Oxfam fairtrade).
We sturen jou de doosjes thee na de kerstvakantie toe! 

Ideetjes voor Femma-groepen:

  • Je kan als groep deze thee lokaal verkopen als product op een verkoopstandje op een lokaal initiatief of op de wekelijkse markt. Dat dampend kopje is alvast een leuke publiekslokker! 
  • Doe de thee cadeau aan al de leden van je groep. Twee vliegen in 1 klap: je steunt het goede doel en je legt je Femma-vriendinnen in de watten!
  • Je kan de thee eventueel te koop aanbieden op je naaisalon of tijdens een geplande activiteit van je Femmagroep of op een bestuursvergadering?

Reageer