Trendy shopper met een boodschap!

{$items.title}

Nog op zoek naar een apart pakje voor onder kerstboom of een origineel nieuwjaarsgeschenk voor je creatieve (schoon)zus, moeder, dochter, vriendin … of voor jezelf? Lees dan zeker verder! Met deze stevige herbruikbare boodschappentas om zelf te maken scoor je drie vliegen in één klap. Je geeft een uniek cadeau, kiest voor duurzaamheid en biedt vrouwen in de derde wereld een kans op vrijheid. 

Geef andere vrouwen/meisjes een kans

Vandaag  maken 190 vrouwen in Calcutta samen 1000 jute zakken per dag en krijgen daardoor de kans om uit de prostitutie te geraken. In samenwerking met Solid International willen Femma zich inzetten om de veel te jonge meisjes een betere toekomst te geven.
Ook de tienermoeders in Peru blijven we met dit project steunen! Voor het katoen waarmee de tekeningen gehaakt worden, keren we terug naar Peru omdat het Indisch katoen onder zeer slechte voorwaarden gewonnen wordt! Een dubbel project met een dubbel ‘goed’ doel.

Wil jij samen met vele Femmavrouwen deze jonge meisjes een kans op vrijheid geven, bestel dan vandaag nog dit originele haakpakket voor een exclusieve shopper!

Alles in één handig pakket

Het haakpakket kost 34.95€ en bevat een stevige gelamineerde jutezak van 40/40 cm, een bol van 150 g katoenen haakgaren en een folder met de beschrijving en de patronen van maar liefst 10 verschillende tekeningen om jou tas af te werken met een exclusief filethaakwerk. Met een losse en een stokje haak je een strandtafereel, een lief stel poezen, een huizenrij, een bloemendecor, een caravan, fiets of auto … en zelfs ons Femma logo, voor elk wat wils!

Tip: is de bestemmeling van het pakje niet zo handig met de haakpen, ga dan zelf aan de slag en schenk haar een kant en klare shopping bag. Of bestel er ook eentje voor jezelf en maak er na de feestdagen een gezellige creatieve workshop’ van.

 

Bestel je pakket via www.femma.be/femma-boetiek, kies het pakket in de kleur van jouw voorkeur: roos, groen, blauw, oranje of ijsgroen (tot einde voorraad).

 

De meisjes uit Calcutta en Peru danken je van harte!

Reacties

Vandewalle micheline schreef

Spijtig dat het niet volledig is afgewerkt is wel prachtig

Karolien Verhelst schreef

Kan je de diepte (of breedte) van de zak opgeven? Is het mogelijk om een afbeelding van de andere kleuren te krijgen?

Reageer