Tips voor een creatieve tafel uit Femma Lennik

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Benieuwd naar enkele van de tips voor een creatieve tafel die de deelnemers aan de workshop in de pasgeboren groep Femma Lennik kregen? 

Onze eerste workshop was een samenwerking met Studio Lala, Ine Brands had net een boek gepubliceerd ‘Feest’ en wij vonden dat dit wel paste in ons openingsfeest.  Ine toonde ons hoe je een tafel kon decoreren met kleine ingrepen, die ook voor niet creatievelingen haalbaar zijn.

Ze gaf ons een heleboel tips & tricks om zelf aan de slag te gaan zoals:

  • Maak een DIY kit om je tafel te dekken (leuke papiertjes, touwtjes, een pen, een pons, …)
  • Personaliseer je tafel
  • Gebruik humor
  • Charmeer je gasten met kleine details
  • Go natural: doe het met de dingen die je hebt

Meer info en foto’s vind je op de website van Ine Brands www.studiolala.be

Femma Lennik

In juni 2017 startte een nieuwe Femma groep in Lennik. Om meteen goed bekend te worden bij de de Lennikse vrouwen organiseerden enkele vrijwilligers en de groepsbegeleidster Mieke 2 verwelkomingsavonden.  Op die avonden konden ze deelnemen aan een workshop en natuurlijk hoorde er ook een hapje en drankje bij.  Op beide avonden mochten ze een 40-tal vrouwen verwelkomen.  Ook de workshops waren een voltreffer.

Eind juni planden een 10-tal enthousiaste vrouwen het aanbod voor het najaar en ook dat ziet er leuk uit! Benieuwd? Neem een kijkje op de facebookpagina van Femma Lennik.

 

Reageer