Terug naar school met de leukste hebbedingen

{$items.title}

Om de pijn van het vooruitzicht op een nieuw schooljaar te verzachten ging redactrice Kelly op zoek naar de leukste webshops met hebbedingen voor het nieuwe schooljaar.

Hippe boekentasjes:

Of je nu een rijzige tiener hebt of een peutertje dat volgend jaar zijn eerste stappen in zijn schoolcarrière zet, een leuke boekentas die ook nog eens praktisch is is altijd mooi meegenomen. Ik ben zelf fan van waterafstotende stoffen, zoals je hier ziet bij de tasjes van J.I.P. bij de Kleine Zebra. Of wat dacht je van deze van Bakker made with love in vinyl?

Zaino is een iets minder bekende webshop, maar heeft wel een erg leuk assortiment. Afgelopen schooljaar waren wij erg tevreden over deze dinorugzak van Beatrix New York

Eten en drinken:

Een koek, een stuk fruit, boterhammen of iets anders voor 's middags, je bent als schoolgaand kind maar beter uitgerust met goed en stevig materiaal om alles heelhuids in de klas te krijgen.

Deze lunchkoffertjes van Beatrix New York scoren erg hoog in de categorie überschattig, en voor kindjes die iets met tractors hebben is deze totaal onweerstaanbaar.

Ook handig: de metalen drinkflesjes van het Noorse merk Blafre, net als deze handige brooddoos met compartimentjes, zodat alles niet door elkaar loopt.

Bang dat je kindje zijn lunchmateriaal zal verliezen? Bij Babygoodies kun je zo goed als alles laten personaliseren, van lunchbox tot drinkbeker.

Aan de slag:

Geef toe, een leuk notitieschrift en wat kleurrijk schrijfmateriaal brengen je kroost net iets meer in de mood om weer aan de slag te gaan. Ik word erg hebberig van deze pennenzakjes van Coqe en Pâte  en kan geen Hema binnenlopen zonder me tegoed te doen aan iets uit hun assortiment notitieboekjes en schrijfgerief.

Heb jij nog leuke dingen gezien, of tips voor fijne webshops met schoolmateriaal? We lezen ze graag in de reacties!

Reacties

belinda schreef

bij Kudzu hebben ze ook leuke spulletjes.

Lady Jane schreef

Ik ben verzot op webshops en verzamel ze dan ook op 1 plekje! :-)

Er zijn zoveel pareltjes die nog niet genoeg gekend zijn!

Lady Jane schreef

Ik ben verzot op webshops en verzamel ze dan ook op 1 plekje! :-)

Er zijn zoveel pareltjes die nog niet genoeg gekend zijn!

Reageer