Schoolvriendinnen vinden elkaar terug in Sint-Katelijne-Waver jonge vrouwen

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Sint-Katelijne-Waver (en ook Femma) is een Femmagroep rijker. Kim, Veronique, Marleen, Marjan en Christina organiseren er vol goesting activiteiten voor jonge vrouwen. We zijn heel trots dat we hen aan je mogen voorstellen.

Het idee ontstond toen de zussen Marleen en Marjan deelnamen aan een activiteit van de jonge groep Femma Fabriek in Mechelen. Ook zij hadden zin om zo’n groep op te starten in Sint-Katelijne-Waver. Via enkele promo-acties en activiteiten gingen ze op zoek naar extra helpende handen. Op die manier kwamen ze hun oude schoolvriendinnen Veronique en Christina terug tegen, die ook meestapten in het verhaal van jonge vrouwen Sint-Katelijne-Waver. Kim kende Femma via haar moeder en wilde ook wel activiteiten organiseren en beleven met jonge vrouwen.

Ze vormen een hecht team, waarbij ieder verantwoordelijk is voor één activiteit. Dat houdt in dat die persoon de zaal en de lesgever vastlegt, de activiteit registreert in de webwijzer en voor promotie zorgt.

Hun programma omvat onder andere: Marokkaans koken, gelaatsverzorging, naaien met tricot en yoga. Deelnemers schrijven zich spontaan in. Maar ook de flyers en de website bereiken telkens nieuwe vrouwen. Per activiteit komen zo’n 15 deelnemers opdagen.

Onlangs tekende de groep de samenwerkingsovereenkomst met Femma en zijn ze vanaf nu een echte Femmagroep die met veel plezier ontmoetingskansen creëert voor vrouwen. Ook Pluisje, het jonge katertje vond Femma (en vooral de Femmavlag) heel leuk. Misschien wordt hij wel de mascotte van de groep.

We wensen Kim, Veronique, Christina, Marjan en Marleen heel veel succes en vooral veel Femmaplezier!

Meer info over Sint-Katelijne-Waver Jonge Vrouwen

Website

Facebook

 

Reageer