Ritje met een 2pk: amusant en atypisch

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Dorien kreeg de mogelijkheid om met haar collega's een uniek evenement mee te maken. Zowel de vrouwen als de mannen beleefden een geweldige dag door een ritje met een 2pk  te maken. Race met de geit!

Op de jaarlijkse teambuilding-dag  wisselden ze hun auto’s in voor een Citroën 2 HP. Dit was de start van een race (lees: “wandeling”) door Waals Brabant. Met vier collega's werden ze in een geit geduwd en moesten er zelf de weg zoeken aan de hand van foto’s, wegbeschrijvingen en het kaartlezen.

Onderweg vervulden ze originele opdrachten: de auto geblinddoekt parkeren, taarten proeven en herkennen, de auto achterwaarts zo dicht mogelijk bij een paaltje parkeren. Ze doorkruisten  prachtige landschappen, lachten zich een breuk met de rijstijl van sommige collega’s en kunnen vanaf nu zeggen dat ze ooit met een geit hebben gereden!
Noch de regen, noch de limited horsepower konden hun enthousiasme tegenhouden. Fun, fun, fun!

Krijg je er ook zin in? Iets om met vriendinnen te doen? Hier vind je meer info.

Zelf ook een toffe, originele uitstap meegemaakt? Laat het ons weten!

Geschreven door Christine Liefsoens

Reageer