Reistour in je achtertuin: inschrijven en wegwezen!

{$items.title}

Vorige week maakten wij Reistour in je achtertuin bekend.

Ondertussen is de lijst met ‘reisetappes’ aardig gevuld.
Van een wandeling in de groene gordel rond Ieper op za 29 mei, een fietstocht in de omgeving van onze nationale luchthaven, een wandeling in het Arboretum en de prachtige Heide van Kalmthout, de Highlights van Kortrijk, een verkenning met gids in De Haan, … tot een wandeling in HIngene (Bornem) op zo 6 juni, …
Onze reisbegeleidsters halen alles uit de kast om reislustige dames een prachtige dag te bezorgen, in de gezellige, persoonlijke sfeer van de Vrouwenreizen.

Hier vind je de lijst met de verschillende activiteiten en een overzichtelijk kaartje met alle locaties, zodat je snel je keuze kan maken.

Zin om op weer stap te gaan? Of nieuwsgierig naar de – voor jou nog onbekende – Vrouwenreizen? Schrijf je snel in.

Inschrijven kan rechtstreeks bij Veerle Vlasselaer (veerle.vlasselaer@femma.be of 0473 99 28 01) met vermelding van je contactgegevens en telefoonnummer, de gekozen bestemming, en eventueel of je met de trein of de auto komt.

Elke deelnemer betaalt ter plaatste 3 euro inschrijvingsgeld. Eventuele bijkomende kosten, inkomgelden, gids, … zijn eveneens ter plaatse te regelen. Heb je een museumpas, neem die dan zeker mee.

Wij houden het veilig en volgen de huidige coronaregels.
De voornaamste richtlijnen ivm de coronamaatregelen vind je hier.
Zorg dat je erbij bent!

Reacties

Agnes Van Geyseghem schreef

De reis naar de Dordogne in september kan ik de reisroute ontvangen op mijn adres : agnes.vangeyseghem@telenet.be

hartelijk bedankt

Agnes

Reageer