Pimp je spullen met mooie papiertjes

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Heb jij ook spullen in huis waar je een beetje op uitgekeken bent? Soms zijn ze nog te goed om weg te gooien, maar zijn ze alleen een beetje saai.

Wat heb je nodig?

Dit kan je oplossen met twee ingrediënten: mod podge (lijm en vernis inéén) en mooie papiertjes!

Hoe maak je het?

Scheur of knip het papier in kleine stukjes en kleef ze met de mod podge vast. Als alles vol gekleefd is, strijk je er nog een laagje mod podge over om te vernissen.

Klaar!!

Je kan dit doen met een stoel, een doosje, een fotokadertje, zelfs met schoenen...

Reacties

Lotte schreef

Cool! Precies wat ik nodig had om enkele tafeltjes een tweede leven te geven. Upcycleren!

Monique schreef

Het is best iets leuks om te doen,maar gebruik geen te dik inpakpapier en lijm eerst uw stukje in en plaats dan uw stukje papier erop en lijm er nog eens bovenop want als je dat niet doet komt het bij de eerst afstofbeurt de randjes los.

Nog heel veel plakplezier.

Els schreef

Voor de stoel op de foto hierboven werd de p@k en pl@k-lijm gebruikt, die speciaal voor deze techniek werd ontworpen door Saskia Jonker van Huisraadidee.nl. Hier in Vlaanderen kan je p@k en pl@k-workshops boeken en volgen bij Pimpels@telenet.be . Je leert hoe je oude voorwerpen een nieuwe look kan geven, upcycling van dagelijkse dingen met papier ... Je vindt tips en heel veel foto's, ook van Femmagroepen die PimPels reeds uitnodigden, op de FBpagina 'PimPels hip hergebruik' . Els is de geschikte persoon om het plakvirus te verspreiden !

Reageer