Paasdecoratie: 5 DIY-tips!

{$items.title}

Straks is het Pasen. De hele familie komt op bezoek, maar je hebt nog geen tijd en inspiratie gevonden voor een leuke seizoensdecoratie? We geven je 5 leuke tips om je huis in een minimum aan tijd helemaal in Paassfeer onder te dompelen.

Tip 1: haal de lente in huis met bloemen!
Het allereenvoudigste en altijd raak: een bosje witte tulpen in een slank vaasje. Of een schaaltje narcissen en krokussen, blauwe druifjes, ... je vind ze in elke winkel en vast ook wel in je tuin! Zet ze in een oud kopje of een vrolijke bloempot en de lente kan niet meer stuk.

Tip 2: Paasfeest = jentefest! Laat je inspireren door de prachtige feesttafels op deze Noorse interieurblog.

Tip 3: Ook de kinderen kunnen hun bijdrage leveren in de paasdecoratie. Op de vrolijke blog 'Floortje tekent' vind je de werkwijze voor de grappige kippen op de foto.

Tip 4: Wil je eitjes verven met eetbare verfstoffen? Paola Parsons van 'love and cupcakes', een toffe, Engelstalige blog, legt het je allemaal uit!

Tip 5: deze superoriginele paashaasjes maak je eenvoudig met een paar vrolijke sokken, knoopjes, dik garen en vulsel. Voor de fotohandleiding verwijzen we je graag naar 'lil blue boo'. Zet ze in een paasmandje op de kast, laat ze leunen tegen een fruitkom, of schik ze op de paastafel tussen de eitjes en de bloemen..

Reageer