Ook haken brengt vrouwen dichter bij elkaar

{$items.title}

Met liefde gemaakt. Door ons, voor jullie.

Levensloop is een evenement waarbij mensen in teamverband gedurende 24 uur in beweging zijn om geld in te zamelen voor Stichting Tegen Kanker.  Dit door gewoon geld in te zamelen, sponsors te zoeken, spulletjes te verkopen voor of tijdens het evenement.

In Lommel was het dit jaar de vijfde keer dat Levensloop Lommel georganiseerd werd. Volgens de burgemeester “het warmste weekend van het jaar” en daar kunnen de vrijwilligers van Femma Lommel Barrier hem alleen maar gelijk in geven.

Hun getuigenis

Het is hartverwarmend om te zien en mee te maken hoeveel mensen vrijwillig tijd en energie steken om dit weekend tot een succes te maken, ondertussen worden mensen met kanker 24u in de watten gelegd.


Het 5e jaar moest een feesteditie worden. Dat bracht ons op het idee om een solidariteits-bloemendeken te maken.

Op ons lentefeest in april vroegen we aan de aanwezige dames wie mee wilde helpen om bloemen te haken. Ook deden we een oproep via facebook.

En dat hebben we geweten.

Superveel gehaakte African flowerbloemen kregen we binnen, niet enkel van onze eigen afdeling, maar ook met de post van de andere kant van het land, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

In de zomermaanden zijn we dan begonnen met de vormgeving. Met Levensloop-paars hebben we de bloemen aan elkaar gehaakt tot een deken van 90 x 150 cm.  Uren en uren heeft Paula hieraan gehaakt!

Nog voor levensloop startte op 16 september hadden we al een bod van 120€ en dat is zo een tijdje gebleven, tot zondagochtend 7 uur… we kregen een bod van 200€!!! Iemand van onze eigen afdeling die het werk en het verhaal waardeerde, voelde zich geroepen! Dit mooie bloemendeken hebben we dan overhandigd die zondagmiddag om 14u aan de eigenares met het hoogste bod.

En stiekem zijn we daar heel trots op!
Onze FeMma-deken blijft in FeMmahanden in Lommel-Barrier.
En we zijn ook  supertrots op het bloemendeken dat door zoveel handen met liefde is gemaakt!

En wij zijn trots op deze ondernemende vrijwilligers!  Jullie maken Femma een warme beweging!

 

Jaloers op het dekentje? 
Zelfs daar dachten deze vrijwilligers aan en ze stuurden het patroontje mee!
Veel succes!

Reacties

Hilde Beuls schreef

Super gedaan Femma madammen van Lommel Barrier!!

Zo'n hartverwarmend actie brengt vrouwen dichter bij elkaar, daar mag je fier op zijn!

Eliane Morris schreef

Geweldig gedaan bravo !

Reageer