'Me time' aan zee voor vrouwen met borstkanker

{$items.title}

Wie met kanker te maken heeft, weet dat de behandeling heel wat van je vergt, zowel mentaal als fysiek. Een paar dagen uitwaaien aan de kust kunnen dan helpen om weer een beetje bij te tanken, de zinnen te verzetten en te genieten. Tijdens deze midweek in Oostduinkerke staat ‘me time’ centraal.

Uitwaaien aan zee wordt georganiseerd door Ziekenzorg CM Nationaal en Femma vindt dit een heel mooi initiatief. Veel vrouwen komen niet toe aan die zo noodzakelijke ‘me time’, aarzelen om zich dat beetje tijd te gunnen, zelfs als ze het moeilijk hebben. Maar zorg dragen voor jezelf is net zo belangrijk als zorgen voor anderen.

Deze midweek geeft vrouwen met borstkanker de kans om in een beperkte groep heerlijk uit te waaien aan zee, een goed gesprek aan te gaan met lotgenoten of misschien wel nieuwe vriendschappen te sluiten. Er wordt een programma aangeboden waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen: een bezoekje aan de sauna, kennismaken met yoga of mindfulness  ... inspiratiemomenten en informatiesessies. Maar natuurlijk kun je ook tijd nemen om tot rust te komen bij een goed boek, om te shoppen of gewoon iets te gaan drinken.

Wellness, beauty, gezondheid en gezelligheid zijn

dé sleutelwoorden voor deze dagen aan zee.  

Van 28 maart tot 1 april in Domein Westhoek in Oostduinkerke

Domein Westhoek ligt in duingebied op 800 meter van het strand. Oostduinkerke en het bruisende Nieuwpoort, met mooie winkelstraat en aantrekkelijke jachthaven, liggen op wandelafstand. Domein Westhoek biedt zelf ook heel wat recreatieve mogelijkheden zoals een zwembad met zonneterras en een sauna-relax. En om iets te eten hoef je het domein niet te verlaten; de brasserie en de bistro bieden diverse mogelijkheden.    

Deze midweek maakt deel uit van het aanbod ‘Blijven reizen’ van Ziekenzorg CM

Meer info in de folder

 

Reageer