MAAKDAG Femma en Felies

{$items.title}

Een maakdag is een lerende braderie waarop je diverse workshops kunt volgen en demo’s kan bijwonen. Waar mensen van elkaar kunnen leren en waar creativiteit, hergebruik, duurzaamheid de sleutelwoorden zijn. De focus ligt hier op samen iets maken, op doen en creatieve technieken uitwisselen.

Femma organiseert in samenwerking met Felies zo'n maakdag op de dag van de onthaalouder: 12 oktober 2014. 

Het wordt een gezellige namiddag voor het hele gezin. Er zijn tal van activiteiten voor mama’s en papa’s, voor kinderen en tieners.

Verwacht je aan een leuke namiddag vol creatieve workshops en ontspanning: je kan er naaien, armbandjes maken, BBQ-en, een workshop babymassage of een workshop “peuters in actie” volgen, ... en nog zoveel meer!

Terwijl mama en/of papa een workshop volgt, kunnen de kids terecht in Kinderland. Een plaats vol plezier: cupcakes versieren, schminken, een ballonplooier, Kamishibai, … Een animatieteam houdt een oogje in het zeil. Verkleed komen mag!

Daarnaast voorzien we een hoop aan volksspelen en gezelschapsspelletjes, en bij mooi weer spelen we samen Kubbs op het terras.

Meer informatie?
Op www.femma.be/maakdag vind je terug welke workshops er georganiseerd worden en de timing van de workshops, wat het kost om deel te nemen en hoe je kan inschrijven. Neem dus zeker een kijkje!

Waar?
De Oude Melkerij, Stationstraat 143B, 8830 Gits
Wanneer?
Zondag 12 oktober 2014 van 14u tot 18u
Inschrijven?
www.femma.be/maakdag

Reacties

Riet schreef

Superleuke Maakdag!

Christa Mestdagh schreef

Ik ga er alvast naartoe. Het wordt een boeiende, gezellige middag!

Reageer