Maak je eigen GSM-hoesje uit Het Grote Naaiboek

{$items.title}

Onlangs vroegen we creatieve superblogster Esther Jansen of ze Het Grote Naaiboek eens wilde bekijken en een projectje uit het boek zou willen naaien. Dit is het resultaat:

"Eerlijk gezegd verwachtte ik voor de prijs van het boek, een naaiboek als alle anderen qua formaat. Echter, het blijkt met recht 'Het GROTE naaiboek'. Een boek van kilo's zwaar. Het boek is grofweg in te delen in twee helften: de eerste helft beschrijft uitgebreid een groot repertoire aan naaitechnieken. Samen met de foto's een helder naslagwerk voor de (beginnende) naaister.
Het tweede gedeelte van het boek beslaat verschillende naaiprojecten met bijbehorende patronen. Van badcape en zomerhoedje tot damesbroek en schooljurk.

Ik koos voor een simpel en snel projectje, dat altijd goed van pas komt, ook als kadootje: een nieuw gsm hoesje. Te maken van wat restlapjes en binnen 15-30 minuutjes klaar."
Esther maakt nog meer moois, check zeker eens haar prachtige blog! Wij zijn alvast fan! 

Tip!

Bij Femma maken we alles zelf, in de eerste plaats onze kleren. Het Grote Naaiboek telt 400 pagina’s vol tips, weetjes, technieken en tientallen projecten. Met talloze patronen op ware grootte. 
De Praktische School, Femmamedewerkers, ervaren lesgevers en jonge creatievelingen staken de koppen bij elkaar en werkten een origineel concept uit. Femmadames showden als volleerde modellen zowel kleding als accessoires. Of je nu een ervaren naaister bent of pas je eerste stappen zet, in Het Grote Naaiboek vind je sowieso een schat aan ideeën.
Inclusief patronen op ware grootte
Je kan Het Grote Naaiboek aankopen in onze Femma-boetiek voor 34,95 euro in plaats van 39,95 euro in de boekhandel.

Aan de slag met Het Grote Naaiboek?

Zoek een naaiworkshop in je buurt of schrijf je in voor één van Femma Naaiweekends
 

Reacties

Estella schreef

Ik kocht vorige zomer het grote naaiboek in de femma boetiek aan 34,95 € waaraan ik al veel plezier beleefde maar, enkele weken later werd het in de Makro verkocht voor 29 € en dit vind ik niet kunnen. Zo kopen we in de Femma boektiek toch net niet goedkoper...

Femma schreef

Dag Estella,

Dat was inderdaad zo. Grote winkels zoals Makro kopen grote oplages van verschillende boeken bij dezelfde uitgever en kunnen zo aan goedkopere prijzen aanbieden. Blijkbaar vonden ze dit ook een goed boek, want ze kochten er véél ;-) Daar kunnen we met onze beperkte verkoop aan leden niet tegenop.

Groetjes

Liesje

Reageer