Maak je eigen geluksdoosje voor de nationale vrouwendag

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Ergens vandaan komt het aangevlogen
Als een druppel zo klein
Een ster in de lucht
Een geur in je neus
Simpel en toch groots
Geluk
(Happiness4all)

Op 11 november vieren we in België de nationale vrouwendag. Dit jaar staat dit in het teken van ‘geluk’. Femma wenst jullie allemaal een fijne vrouwendag en héél veel geluk. Met dit zelfgemaakt geluksdoosje (uit De grote inspiratiemap) heb je altijd wat geluk binnen handbereik.

Maak jouw eigen geluksdoosje of een ‘doosje vol geluk’ voor iemand. Meestal bevat zo’n geluksdoosje een pincetje en rolletjes met inspirerend spreuken. Maar maak gerust jouw eigen variant. Of wat dacht je van mini-geluksdoosjes, gemaakt van luciferdoosjes?

Zo maak jij zelf van een luciferdoosje een geluksdoosje: versier het mini doosje aan de binnen-en buitenkant met verf, stof of papier. Schrijf of plak er een lieve boodschap op en vul het doosje met een beetje geluk (klavertje vier, veertje, poppetje, etc.). Tada! Je eigen doosjes geluk!    

Bron

Deze oefening komt uit ‘De grote inspiratiemap’, gratis te downloaden door bestuursleden op de Webwijzer.  In hoofdstuk vier van deze map vind je meer verrassende verhalen, gedichten, liedjes of  doe-opdrachten rond het thema geluk. Wil jouw groep zich graag samen met een lesgever dieper bezinnen over het thema geluk? Dat kan ook! Boek de uitwaaitocht Z-waai en kies voor het thema geluk.

Waar vind ik De grote inspiratiemap?

Reacties

magda schreef

leuk leuk leuk

al direct op onze eigen facebookpagina gezet

d a n k j e w e l

ook voor jullie een fijne vrouwendag !

Tina schreef

Kan je deze map als afdeling ook aankopen ?

Robberechts Rita schreef

fijne vrouwendag voor alle vrouwen. In het bijzonder aan hen waarvoor het pad niet altijd rechtdoor loopt.

het geluksdoosje: fijne attentie om te schenken. bedankt.

Annemie schreef

ik vind het spijtig dat ik op 17/11/2015 pas een mail krijg om een geluksdoosje te maken voor de vrouwendag van 11/11/2015

ik zie nochtans al reacties staan van 6 dagen geleden, Femma Limburg vergeten?

Liesje schreef

Beste Annemie,

Deze blog staat sinds vrouwendag (woensdag 11/11) online op de website, maar werd vandaag pas in de nieuwsbrief opgenomen. Want de nieuwsbrief vertrekt wekelijks op dinsdag.

Het doosje is echter tijdsloos en kan altijd een leuke attentie zijn voor iemand die een beetje geluk kan gebruiken.

Met vriendelijke groeten

Liesje Berteloot

Reageer