Lieve schittert binnenkort in Libelle

{$items.title}

Iedere dag opnieuw zetten duizenden vrijwilliger zich in voor onze werking en in onze lokale groepen.
Zij verdienen stuk voor stuk een dikke pluim!

In januari start het magazine Libelle met een korte reeks ronde ‘oervrijwilligers’.  In week vier kan je het verhaal van Lieve lezen. Lieve De Kesel is reisbegeleidster bij Femma.

Naast een voltijdse job in het onderwijs en als alleenstaande moeder van twee puberende tieners zet zij zich steeds weer in om andere alleenstaande moeders een schitterende vakantie te bezorgen. Iedere keer slaagt zij er in om een tof, creatief, vernieuwend en deugddoend animatieprogramma uit te werken voor tijdens de reis zelf. Dit zowel voor de kinderen van verschillende leeftijden als verwenmomenten voor de mama’s zelf.
Daarnaast is zij actief bezig om mee na te denken over de toekomst van Femma-vrouwenreizen voor alleenstaande moeders. Hoe kunnen wij mama’s aantrekken en hen kansen bieden om elkaar te ontmoeten?  Zij doet dit steeds op een rustige en wel doordachte manier met veel vrijwillig engagement.

Een super dame die naast tal van al onze andere begeleidsters een dikke pluim verdient.

Lieve schitterde ook al in de campagne 'Laat mensen schitteren'

 


Reiscafé zondag 1 maart 2015

Meer informatie over de Vrouwenreizen voor alleenstaande mama's en kinderen krijg je ook op het reiscafé op zondag 1 maart 2015 in Mechelen.

Meer info

Ken jij ook zo'n schitterende vrijwilligers in jouw buurt of vriendenkring?
Zet ze hieronder in de bloemetjes!

Reacties

Hilde schreef

Dimp Verheyen, combineert ongetwijfeld vele vrijwillige engagementen in Geel. Ik leerde haar kennen als gedreven vz Wereldwinkel aan / naast de Femma-promostand op de Geelse Grietenavond vj. 2014. Of ze misschien interesse had in een nieuwe Femma-vriendinnengroep in haar buurt, net als Myriam en Els? Onze warme babbel en haar kennismaking met inhoud Femma 2.0 deed haar vrouwenvuur blijkbaar oplaaien. En ze werd lid van het eerste uur van de nieuwe Femmagroep in Geel Bel. Dimp is als een moederkloek, maar dan met losse vleugels, die het enthousiasme en zin voor (creatief) initiatief van de nieuwe, jonge vrijwilligers alle ruimte geeft. En tegelijk als ervaringsdeskundige vrijwilliger de team- en groepsvorming mee in goede banen leidt als coach aan de zijlijn. Wijze raad en d(r)aad, deskundige helpende hand bij het Naaikaffee, de roze draad van de groep. Wat haar, haar vriendinnen en vrouwen in de buurt decennia geleden niet lukte omdat ze er van weerhouden werden om diverse reden, ziet ze nu groeien en bloeien :-) Eigenlijk wel benieuwd welk gevoel haar dit geeft. Heeft ze dit ooit voor mogelijk geacht? Haar ogen schitteren alvast...

margot schreef

Juf lieve is mijn juf zij doet van alles

voor ons daarom is ze de beste juf

van mijn dromen.

Reageer