Leuke schoolspullen, maar toch duurzaam en goedkoop

{$items.title}

Langzaam maar zeker komt het nieuwe schooljaar in zicht. En dat zullen we geweten hebben. De laatste dagen vinden we weer reclamefolders in onze brievenbus of in onze mailbox waarin de nieuwste trends en prints voor schooltassen, schriften, kaften enz… worden voorgesteld. Maar voor je het weet, kost zo’n nieuw schoolpakketje al snel een flinke duit.


Het kan ook anders! Waarom niet eens kiezen voor tweedehands schoolspullen? De meeste Kringwinkels hebben op dit moment een heleboel leuke schooltassen, mappen, pennenzakken, passers of rekenmachines voor een fractie van de nieuwprijs.

Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Door tweedehands te kopen, verklein je de afvalberg en moeten er geen nieuwe producten geproduceerd worden.

Meer info vind je op: http://www.dekringwinkel.be/kw/nieuws/terug-naar-school-hoeft-niet-duur-te-zijn_96.aspx

In sommige Kringwinkels loopt momenteel een terug-naar-school actie: klik hier voor de lijst van deelnemende Kringwinkels
 

Reacties

Julia schreef

helemaal nooit over nagedacht om bij een kringloopwinkel te kijken naar schoolspullen. Dit zijn hele goede ideeën, vooral voor de kleinere kinderen. Zo kunnen ze om de dag wisselen van schooltassen zonder dat het teveel geld gaat kosten.

Reageer