Leuke ideetjes voor Moederdag in quarantaine

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Wat gaan we voor onze moeder doen? Quarantaine of niet, moederdag mogen we niet zomaar laten voorbijgaan! Hier vind je alvast een aantal originele ideetjes hoe jij dit jaar je mama of moeke kan vieren.

Bestel online een bos bloemen of geef een boompje
Er zijn tal van lokale bloemenwinkels waar je online bloemen kan bestellen. Bij Bloomon vind je heel leuke, niet traditionele, met de hand samengestelde veldboeketten die in elk interieur passen. Ze hebben ook leuke giftcards, waar je je mama een plezier mee kan doen. Zeker eens kijken op www.bloomon.com. Op zoek naar een moederdagcadeau dat elk jaar mooier wordt? Doe haar een prachtig boompje cadeau. Door het geven van een moederdagboompje herinner je haar er elke dag aan hoeveel je van haar houdt. Je kan het bestellen via www.geefeenboompje.be

Zet een ontbijtje op haar stoep
Maak een mand klaar met daarin het favoriete ontbijt van je mama. Bestel pistolets bij de lokale bakker, maak een lekker fruitslaatje klaar of bak de lekkerste pannenkoekjes. Maak een ontbijtmand met al haar leukste hebbedingen zoals haar favoriete magazine, een bakje aardbeien, een taartje, zelfgemaakte confituur, ... Zo bezorg je haar een Moederdag om nooit meer te vergeten.

Maak zelf koekjes en stuur ze op in een toffe koekjesdoos
Bak de favoriete koekjes van je moeder en verpak ze in een hippe koekjesdoos. Bij www.tadaaz.be kan je een koekjesdoos laten personaliseren met foto’s, zo heeft je mama een aandenken voor altijd. Werk af met je eigen zelfgemaakte label. De handleiding hiervoor kan je downloaden op www.femmamaakthet.be. Kies je eigen tekst en probeer er zeker eens een aantal uit. Wedden dat je zo een superleuk cadeautje kan afgeven?

Versier haar voor- of achtertuin met leuke zelfgemaakte letterslingers
Haken is superleuk. Je kan je projectje gezellig thuis maken en je hebt er weinig materiaal voor nodig. Met een haaknaald en een bolletje haakkatoen kan je al aan de slag. Met een losse, een halve vaste en een vaste steek kan je deze letters haken. Heus niet moeilijk, zelfs beginners kunnen dit! Op www.femmamaakthet.be vind je als voorbeeld de letter F, maar het hele alfabet vind je in het boek Kabels haken van Leonie Schellingerhout, dat we ook gebruiken voor de cursus ‘Kabels haken’. Je kan de gehaakte letters alleen gebruiken, ze op een vlaggenlijn bevestigen of met splitpennen aan elkaar bevestigen. Maak je elke letter twee keer, dan kan je ze tegen elkaar naaien en opvullen met een beetje wattine. Veel haakplezier!
Geen tijd om te haken? Dan kan je ook gewoon de tuin opfleuren met een vlaggenlijn van stof of papier.

Neem een videoboodschap op
Neem met je smartphone of tablet een videoboodschap op, maak er een mooi filmpje van via een filmpbewerkingsprogramma - als je dat kan - en stuur het door naar je liefste mama van de hele wereld. Of organiseer een House Party met alle leden van jullie familie! 

Geniet van Moederdag en zie elkaar graag!

Reageer