Lekkere salade als lunch

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Smeer jij ook elke morgen je boterhammen om mee te nemen naar het werk? Kies je vaak ook hetzelfde beleg? De ene neemt altijd salami, de ander altijd kaas. Ik ken ook iemand die steevast elke keer plattekaas met confituur eet. Ik eet zelf heel vaak kippenwit want dat zou mager zijn....saai, niet waar?

Nu ben ik op zoek gegaan naar een makkelijke salade om mee te nemen en neen, niet gewoon sla met tomaat en vinegraitte, maar een lekker slaatje. Heb ik wel tijd genoeg om dat te bereiden? Geen idee, maar ik ga het proberen.

Ik vond op het internet een blogster, Martine Hilverda, met een pagina 'Lunch to go'. Klinkt al leuk, maar ook de salades zien er lekker uit.

Ik zal deze week zeker de zoete couscous uittesten. Dat is dus even 'avondwerk' om de dag nadien iets lekkers mee te nemen naar de werkplek.

Welke lunch kies jij?

 

Bron foto: shutterstock

Reacties

Nicole De voecht schreef

Hoe kan ik zulke lekkere, leuke dingen op Pinterest zetten ?

Liesje schreef

Nicole, hier kun je de pinknop downloaden

http://about.pinterest.com/nl/goodies

Martine Hilverda schreef

Leuk om hier iets te lezen over mijn blogpost! :) Dank!

Reageer