Lekker 'nietsdoen', een boost voor je humeur

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Foto (c) Liz Pomerants

Een zalige lentezon maar je hebt nog allerlei klusjes te doen? Laat alles vallen, ze lopen niet weg. Mooi weer is hier in ons Belgenland geen dagelijkse kost!  Stel prioriteiten: Laad je batterijen op en trek naar buiten. Zoek het dichtbij huis en zet jezelf in het zonnetje. Supermakkelijk, geen gedoe, gewoon zalig! Die klusjes worden daarna met eens zo veel plezier opgeknapt...

  • Installeer je met vriendinnen in de zon, op je terras of in je tuin. Wat luchtige magazines binnen handbereik, een exotisch melodietje op de achtergrond en je waant je meteen op vakantie.
  • Geef je zonnebad een mediterraans tintje met zongedroogde tomaten, olijven, artisjokken, ansjovis, feta en chorizo.
  • Wil je compleet de tropische toer op? Met een zomerse cocktail zit je na zo'n lange winterstop absoluut op de juiste golflengte.  Drink ter afwisseling een non-alcoholische variant of transformeer die supergezonde smoothie met een kleurrijk rietje en dito parasolletje in een hemels vakantiedrankje.
  • Heb je geen tuin of terras? Trek met een mand vol lekkers naar het park en maak er een gezellige picknick van. Nodig al je vrienden uit  via Facebook, deel uur en plaats mee en geniet van deze 'spontane' picknick. Het proberen waard!

Zie jij dit ook zitten?

 

Reageer