Laat je inspireren op Femma’s Reiscafé

{$items.title}

Zin om je volgende reis te boeken? Als je houdt van reizen in goed gezelschap, goed georganiseerd, super begeleid en in een toffe sfeer, dan mag je Femma’s Reiscafé niet missen. Op deze gezellige bijeenkomst maak je kennis met het nieuwe reisaanbod van Femma, met de begeleiders én met gelijkgestemde vrouwen die net als jij op zoek zijn naar hun volgende interessante reis. Of die – misschien net als jij – voor het eerst komen proeven.

En er zijn nog meer redenen om naar het Reiscafé te komen:

Reiscafé-bezoekers mogen als allereerste boeken

Heb je het ook al meegemaakt: een nieuwe reis is nog maar net bekend gemaakt en ze is al volgeboekt? Dat gebeurt regelmatig bij Femma. De reden: al wie naar het Reiscafé komt, mag als eerste boeken. Reizigster Frieda:

'Op het reiscafé worden alle nieuwe reizen op een toffe manier door de reisbegeleidsters gepresenteerd. Sommige steken er echt veel werk in. Bij de reizen die jou interessant lijken, kun je je naam achterlaten. Zo krijg jij als eerste de kans om te boeken zodra de inschrijvingen worden opengesteld. Anderen kunnen dat pas enkele dagen later.'

Je maakt kennis met de reisbegeleidsters

Informatie die je rechtstreeks krijgt van een gepassioneerde reisbegeleidster is toch anders dan de info die je kunt lezen in het magazine of op de website. Lydie begeleidt al vele jaren Femmareizen en is steevast aanwezig op het Femma Reiscafé:

‘Iedere reisbegeleidster kent de streek van de reis die ze begeleidt heel goed, waardoor ze op de meeste vragen antwoord kan geven. Ik neem ook altijd boeken mee, en foto’s en een kaart van de plekken die we bezoeken. Zo krijgen de mensen een nog beter beeld van wat ze kunnen verwachten als ze meegaan.’

Je ontmoet andere reislustige vrouwen

Frieda is een vaste bezoeker:

'Bij mij duurt het meestal maar vijf minuten voor ik iemand tegenkom met wie ik een gezellig praatje maak. Vaak is dat iemand met wie ik al eens op reis ben geweest. De sfeer zit altijd goed en het valt mij op dat werkelijk iedereen die er goedgezind rondloopt.'

Ging je nog nooit met Femma op reis, dan kan kun je altijd bij een medewerker of een begeleidster terecht voor info of voor een praatje. En bij een homemade pannenkoek of een drankje maak je al snel kennis met andere reislustige dames.

Noteer dus alvast in je agenda:

Femma Reiscafé
zondag, 25 februari
13 tot 17u
De Posthoorn, Posthoornstraat, 2800 Mechelen
Toegang: 4 euro (inschrijven is niet nodig)

Wegbeschrijving

Voor meer info: stuur een mailtje naar veerle.vlasselaer@femma.be

Wil je meer weten over onze reizen? Hier vind je het reisprogramma voor 2018 (het programma voor 2019 ontdek je tijdens het Reiscafé). De praktische info over onze reizen vind je hier.

Reacties

ingrid salomez schreef

Graag wat meer uitleg over femma voor alleenstaanden , MET DANK INGRID

Reageer