Laat je hart mee kloppen op Hartslag 4

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Na twee jaar Hart boven Hard is de beweging aan de vierde Hartslag toe. Voor wie de Hartslagen niet kent: op deze uitwisselingsdagen wordt iedereen uitgenodigd om elkaar te ontmoeten, zich te laten inspireren, samen bij te leren, ideeën uit te wisselen en de inhoud van de beweging mee vorm te geven.

Deze vierde editie van Hartslag is een volledig tweetalige editie. Samen met Franstalige zusterbeweging Tout Autre Chose plant Hart boven Hard een dag waar we samen kunnen denken, dromen en uitwisselen, over taalgrenzen en sectoren heen.

Ook jij bent van harte uitgenodigd om mee te denken en te doen.

Waarom een dagje Brussel?

  • Ontmoet allerlei mensen die geraakt zijn door het verhaal van Hart boven Hard. Ga mee in gesprek en geef de beweging mee vorm!
  • Het is de kans om de zusterbeweging Tout Autre Chose te ontmoeten. Wie zijn ze, hoe werken ze, wat zijn hun thema’s, … en ook de kans om jouw verhaal aan hen te vertellen.
  • De nationale actie voor 2017 wordt er gelanceerd en mee door jou uitgewerkt. Wordt het een derde Parade of iets helemaal anders?
  • Ook is er weer heel wat op te steken. Thema’s als onderwijs, haat en terreur, economie, België, TTIP , … maar ook actieve workshops rond muziek en video en discussie over actievormen en goede revaringen in lokale groepen

Waar en wanneer?

Zaterdag 5 november 2016 van 12u30 tot 18u
In de Hogeschool Odisee, Warmoestberg 26, Brussel.
Dat is vlak bij het station Brussel-Centraal.

Zin om in te schrijven? 

Bekijk hier het volledige programma en laat weten dat je komt.

 

Reageer