Kom mee wandelen op 13 oktober

{$items.title}

Je hoort het steeds vaker: ‘We bewegen te weinig.’ Een makkelijke en haalbare manier van bewegen is wandelen. Wandelen is voor alles goed. Je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. Zelfs je humeur wordt er beter van. Je voelt je fitter en energieker, kunt makkelijker ontspannen en bent beter bestand tegen stress! En dat allemaal door heel simpel elke dag minstens een half uur te stappen.


En weet je wat stappen nog leuker maakt? Het samen met anderen doen. Dat moeten de dames van Femma Brussel wandelt ook gedacht hebben. Femma Brussel wandelt is een nieuwe Brusselse interculturele wandelclub. Doel is om op een leuke manier verbondenheid te creëren en de wandelsport met zo veel mogelijk mensen te delen. Brusselaar of niet, Nederlands- of anderstalig, hoofddoek of geen hoofddoek … iedereen is van harte welkom. 

Eerste Brusselse Herfstwandeling


Op 13 oktober organiseert de club haar eerste Brusselse Herfstwandeling. Een wandeling door mooie parken en langs opmerkelijke architectuur in de zuidrand rond Brussel. Een prima gelegenheid om die streek te ontdekken. Vertrekken kan vanaf het gemeenschapscentrum Ten Weyngaert in Vorst (Bondegnotenstraat 54), doorlopend van 10 tot 16 uur. Er is keuze tussen 5, 10 en 15 kilometer.  Dus zowel de occasionele als de geoefende wandelaar vind er zijn/haar gading.

Nog geen plannen voor donderdag 13/10? Of kun je je die dag vrijmaken? Kom dan mee stappen. Een opkikker voor lichaam en geest! Het enige wat je nodig hebt, zijn stevige schoenen en enige bescherming, mocht het regenen. Maar van dat laatste gaan we niet uit. Tot in oktober in Vorst?  

Voor meer info over de Herfstwandeling: josee.vandewiele@femma.be, gsm 0486 51 67 56
Meer info over Femma Brussel wandelt vind je hier

Reageer