Kom luisteren naar de aanstekelijke verhalen van onze reisbegeleidsters

{$items.title}

Vol passie en enthousiasme vertellen onze begeleidsters je over  de verschillende bestemmingen en wat reizen met Femma voor hen betekent. Reizen met Femma is immers meer dan andere landen en culturen zien. Samen dingen meemaken, ontdekken, voelen, proeven en horen,  het hoort er allemaal bij…

Benieuwd met welke reisbegeleidster jij op pad gaat? Op het reiscafé kan je alvast inspiratie opdoen voor je volgende vakantiebestemming.

 

Lydie

Naar het reiscafé afzakken is zeker de moeite waard alleen al om kennis te maken met het nieuwe aanbod van reisbestemmingen dat voor jullie door de verschillende reisbegeleidsters op een originele manier voorgesteld wordt.
Je kunt met al je vragen over de reisbestemmingen bij hen terecht.  Het zijn stuk voor stuk enthousiaste femmadames, die er alles zullen aan doen om je reis te doen slagen.  Je ontmoet er ook andere dames, waarmee je misschien al samen mee op reis geweest bent, en je hebt er zeker de gelegenheid om met hen wat bij te praten.  Ik hoop jullie in ieder geval ook te mogen ontmoeten op de voorstelling van de Schotlandreis. Wie voor deze reis reeds  ingeschreven heeft, wel dit wordt een unieke ervaring.  En voor degene die nog twijfelen, niet doen maar meekomen.
Want Schotland is groots, Schotland is prachtig!  zeker deze tijd van het jaar!  Het wordt beslist voor jullie een leuke zondagnamiddag, van ontmoeten, en “goesting” krijgen in een of andere reisbestemming dit jaar of volgend jaar.

Lieve

2017 wordt een superjaar bij de vrouwenreizen van Femma.
Waar gaan ze dan allemaal naartoe?
Dat wil je graag weten hé?
Gelijk heb je.
Al gehoord van het reiscafé in Mechelen op 28 februari?
Heel die ploeg van super enthousiaste reisbegeleidsters staat klaar om op al je vragen te antwoorden.
Natuurlijk kom jij ook.
Tot dan.


Magda

Oezbekistan behoorde eens tot het grote Perzische rijk.  Later was het een deel van de Sovjet-Unie.  Nu het land onafhankelijk is en op eigen benen staat, kunnen wij er vrij reizen en maken we kennis met hun erfenis.  Hoe is het om te wonen in een land waar Oezbeken, Perzen, Russen en Koreanen het land bevolken en waar de beleving van de islam weer aan belang wint.  Hoe zien de mensen eruit?  Waar beginnen de Aziatische trekken?  In welke taal wordt er onderwezen en in welk schrift wordt die dan geschreven? 

 
Dit en vele andere zaken kom je te weten op het reiscafé van 28/02 tussen 13u en 16u30 in Mechelen. 

 

Reiscafé zondag 28 februari van 13u tot 16u30

Zaal de Posthoorn,
Posthoornstraat
2800 Mechelen

Inkom: €4 (inschrijven op voorhand is niet nodig)

Wegbeschrijving - de locatie is vlot bereikbaar per trein én per auto.

Programma

Naast een voorstelling van het algemene reisaanbod 2016 en 2017 kan je ook komen luisteren naar de mooie reisverhalen en interessante informatie van Lydie, Lieve, Riet en Magda.

  • 14u:  Schotland
  • 14u30:  Compostella
  • 15u:  Sri Lanka
  • 15u30:  Oezbekistan 

Reageer