Kijk jij ook uit naar je volgende reis?

{$items.title}

Het zijn rare tijden voor iedereen. We willen elkaar ontmoeten, omhelzen, we willen bijbabbelen, een koffie gaan drinken, … en we willen op reis.

Maar corona trekt nog steeds een flinke streep door onze reisplannen. Toch blijven de Vrouwenreizen actief, zij het voorlopig alleen achter de schermen. Want zodra reizen weer kan, willen we er klaar voor zijn.

Daarom gaan de voorbereidingen voor veel bestemmingen gewoon door. Een Reiscafé zoals we dat gewoon zijn, met standjes, pannenkoeken en fijn weerzien zit er dit jaar echter niet in. Een virtueel Reiscafé staat wel op de planning. Zodra er meer duidelijkheid is over de maatregelen met betrekking tot reizen zoeken we een geschikte datum. 

Ondertussen willen we jullie tochl laten proeven van enkele bestemmingen via foto’s, interviews, filmpjes, … op de website. Een soort doorlopend Reiscafé dus. Ging je nog niet kijken, doe het dan nu. En bekijk zeker ook dit nieuwe filmpje. Geniet van de sfeer, de veelzijdigheid en de gezelligheid van onze Vrouwenreizen. En hopelijk tot binnenkort!

Reageer