Je ogen openen

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

… dat is wat deze nieuwe publicatie ZIENsWIJZEr  met je doet. ZIEN is zoveel meer dan kijken. En er zijn heel wat WIJZEN van ZIEN. Door te ZIEN word je ook WIJZER.
En laat dit nu net de bedoeling zijn van deze ideeënbundel: een WIJZER om te leren ZIEN.

Op een heldere, eenvoudige manier - via foto’s, teksten, getuigenissen, creatieve werkvormen, spelletjes en gespreksvormen – ontdek je een veelheid aan manieren van kijken en zien, én wat dit bij ons teweegbrengt. En zo kom je als vanzelf van ZIEN tot inzien, begrijpen, ontmoeten, dialoog.

De auteur Luce Stappaerts koppelt zien en inzien aan elkaar, opdat er een beter begrip zou kunnen ontstaan over wie we zelf zijn en wie de ander is, over de omgeving waarin we dagelijks leven en over die grote wereld om ons heen. Als gewezen leerkracht én als gedreven vrijwillige medewerkster van Pax Christi Vlaanderen ziet zij hierin ook een bijdrage om vredevoller met elkaar om te gaan.

ZIENsWIJZEr  is een boek dat je rustig kunt doorbladeren, maar dat tegelijk uitnodigt om stil te staan, na te denken en mee te doen. Kortom: een boek waarbij je gaandeweg al ziende wijzer wordt. Boeiend voor zowel kinderen als volwassenen.

Praktisch
ZIENsWIJZEr - Luce Stappaerts - uitgegeven door Pax Christi Vlaanderen
80 pagina’s – A4-formaat
Prijs: 15 €
Bestellen bij Pax Christi Vlaanderen, tel. 03 225 10 00 of via www.paxchristi.be/vredeswinkel/zienswijzer

Reacties

jaklin Laporte schreef

Hoe zien en in-zien met elkaar verweven zijn !

Prachtig gewoon.

Jaklin

Reageer